Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2015 14:12

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η φετινή αγωνιστική χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η φετινή αγωνιστική χρονιά

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η αγωνιστική περίοδος για την ακαδημία ποδοσφαίρου της Καλαμάτας με την τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.


Η φετινή ήταν η 4η χρονιά λειτουργία της ακαδημίας με τον υπεύθυνο όλων των τμημάτων Παντελή Τσιγαρίδη να έχει την τεχνική καθοδήγηση όλων των τμημάτων. Φέτος λειτούργησαν τα τμήματα προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαίδων. Οι ομάδες προτζούνιορ και προπαίδων συμμετείχαν στις αντίστοιχες διοργανώσεις της ΕΠΣΜ. Ο κ. Τσιγαρίδης, είχε συνεργάτες τους στη διάρκεια της χρονιάς, τον γυμναστή Αλέξη Κορογώνα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Μανιατέα.
Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ο κ. Τσιγαρίδης σε σύντομη ομιλία τους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους ευχήθηκε καλές διακοπές και καλά μπάνια και τους έδωσε ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Κάνοντας τον απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε ο νεαρός προπονητής δήλωσε στο "Notosport": «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη φετινή χρονιά, από τη συμμετοχή που είχαμε σε όλα τα τμήματα υποδομής. Πήραμε μέρος στο προπαιδικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΕΠΣΜ, όπου είχαμε καλή παρουσία και τερματίσαμε στην 3η θέση στον όμιλο μας. Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που λάβαμε μέρος στο προπαιδικό πρωτάθλημα και πέρα από το γεγονός ότι καταλάβαμε την 3η θέση, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά που στελέχωσαν το τμήμα και αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να μάθουμε στα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και στη συνέχεια τον πρωταθλητισμό.
Στα υπόλοιπα τμήματα, ξεκινώντας από το προτζούνιορ, η ομάδα συμμετείχε στο αντίστοιχο τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΣΜ. Στο τμήμα τζούνιορ δεν είχαμε αγωνιστική ομάδα, αλλά τα παιδιά έκαναν κανονικά προπονήσεις και έπαιζαν σε φιλικά παιχνίδια, που πραγματοποιούσαμε με αντίστοιχες ομάδες άλλων ακαδημιών.