Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2015 19:10

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Με Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο!

Με τον Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο θα πορευτεί ο Πάμισος στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε σήμερα το μεσημέρι τα χέρια με τον Γιώργο Πετρουλάκη, ο οποίος είναι επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής που συγκροτήθηκε για να τρέξει τα θέματα της ομάδας. Η συνάντηση των δύο πλευρών κράτησε πολύ λίγα λεπτά, αφού είχαν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα επαφές και έμενε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ο Μαυρέας αφήνει έτσι τον Τέλλο Αγρα και επιστρέφει στον Πάμισο, που στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για έξι χρόνια τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής.
Το παράδοξο είναι ότι η ομάδα της Μεσσήνης έχει από σήμερα προπονητή, αλλά όχι (επίσημα) και διοίκηση. Ο Γ. Πετρουλάκης που κινεί τα νήματα για να βγει νέο συμβούλιο, δήλωσε ότι έχουν βρεθεί τα πρόσωπα, όμως θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Εκτιμάται ότι μέχρι την Παρασκευή το Δ.Σ. θα έχει συγκροτηθεί σε Σώμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα μέλη από την προηγούμενη διοίκηση θα συνεχίσουν, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο. 
Ο τελευταίος στήριξε πέρυσι μ' ένα σημαντικό ποσό την προσπάθεια του Παμίσου για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και αν το πράξει ξανά, τότε οι Νησιώτες θα μπορούν να ανεβάσουν αισθητά το μπάτζετ.

Βοήθεια και από το δήμαρχο

Πέρα από τον κ. Αντωνόπουλο, ο Γ. Πετρουλάκης και οι συνεργάτες του έχουν έρθει σε επαφές και με το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει και μάλιστα να πάρει θέση στο συμβούλιο. Ακόμα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι τέτοιο (όπως και με τον Αντωνόπουλο) και αυτός είναι και ο λόγος που ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής, δεν προχωρά στη ανακοίνωση της νέας διοίκησης.

Βλέψεις για τίτλο

Το σημαντικό είναι ότι ο Πάμισος βρήκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και πλέον προχωρά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Η πρόσληψη του Αντώνη Μαυρέα δείχνει ότι  θα βάλει ψηλά τον πήχη.  Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να χτίσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Α' τοπική για να καταφέρει, ότι δεν μπόρεσε φέτος.
Η κατάκτηση του τίτλου και στη συνέχεια η άνοδος στη Γ' εθνική θα είναι οι στόχοι που θα τεθούν και αυτό σημαίνει και σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.