Τρίτη, 30 Ιούνιος 2015 20:55

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου

Γράφτηκε από τον

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου ορίστηκε να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 στη Σούπερ Λίγκα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 ή 13 Ιουλίου, ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου, η κανονική διάρκεια στις 17 Απριλίου, ενώ τα πλέι οφ θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 22 Μαΐου.
Στο μεταξύ, αρνητική  ήταν η απάντηση της Σούπερ Λίγκας στην πρόταση των 16,5 εκ. ευρώ που είχε καταθέσει ο ΟΠΑΠ στη διοργανώτρια, για τη χορηγία του πρωταθλήματος και τη διαφήμιση της εταιρείας στις φανέλες των συλλόγων. Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο απέρριψε την πρόταση, καθώς την έκρινε μη ικανοποιητική και αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής που θα διαπραγματευθεί και θα διεκδικήσει ποσό σαφώς μεγαλύτερο από το προτεινόμενο, το οποίο πληροφορίες προσδιορίζουν στα 20 εκ. ευρώ. Ακόμα σε άλλες αποφάσεις της  η Σούπερ Λίγκα θα αναλάβει να καλύψει το κόστος για το κέντρο ηλεκτρονικού εισιτηρίου με ταυτόχρονο αίτημα προς τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή να αναλάβει η ίδια τη διαχείρισή του.