Τρίτη, 30 Ιούνιος 2015 21:03

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων


Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, το ποδόσφαιρο περνά φυσικά σε δεύτερο πλάνο και άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων.

Ως εκ τούτου ο σχεδιασμός της Καλαμάτας για τη νέα σεζόν πηγαίνει πίσω, με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη να κάνει μεν κάποιες συναντήσεις με τους συνεργάτες του, όμως όπως λέει πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να αρχίσουν και οι συμφωνίες με προπονητή και παίκτες.
Ο κ. Ράλλης προβληματίζεται πλέον περισσότερο για το οικονομικό, καθώς δύσκολα θα βρει συμπαίκτες και οι δικές του δυνατότητες δεν είναι μεγάλες. Θυμίζουμε, ότι ο πρώην πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας"  Σταύρος. Παπαδόπουλος εξέφρασε την πρόθεση να βοηθήσει με ένα ποσό, όμως από εκεί και πέρα ο Ράλλης δεν έχει κάποια άλλη βοήθεια.

Στην Καλαμάτα ο Γκόφας

Στην Καλαμάτα για διακοπές βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Μίλτος Γκόφας. Ο πρώην τεχνικός της Καλαμάτας, έλυσε τη συνεργασία του με τη Δόξα Μανωλάδας και θα συναντηθεί με τον Γ. Ράλλη. Ο τελευταίος πάντως υποστηρίζει ότι η συνάντησή τους δεν αφορά το ποδόσφαιρο, μιας και στην παρούσα φάση δεν λαμβάνονται αποφάσεις για τη νέα σεζόν.