Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 20:15

Μονόδρομος η οργάνωση

Γράφτηκε από τον

Η φετινή χρονιά για την Καλαμάτα στο ξεκίνημα της είναι η πιο δύσκολη από τις πέντε προηγούμενες σεζόν της θητείας του Ράλλη.

Ο πρόεδρος της ομάδας ουσιαστικά έχει μείνει μόνος του να φροντίσει για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών της ομάδας, έχοντας στα χέρια του μόνο την διαβεβαίωση ότι θα πάρει μια βοήθεια από τον Σταύρο Παπαδόπουλο.
Επιπλέον, μετά από 4 συνεχόμενες αποτυχίες ανόδου στην Β' εθνική, το κλίμα είναι λογικό να μην είναι αισιόδοξο και η αμφισβήτηση όσο αφορά τις δυνατότητες της διοίκησης πιο μεγάλη από άλλες φορές.
Από την στιγμή όμως που δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα επενδυτής να πάρει την ομάδα, η Καλαμάτα θα πορευτεί και φέτος με την ίδια διοίκηση.
Τι μπορεί να κάνει; Τα πράγματα είναι σαφώς πολύ δύσκολα. Αυτή τη στιγμή το πρώτο που έχει σημασία - πριν καν την απόκτηση προπονητή - είναι να τεθεί από την διοίκηση ένα ξεκάθαρο πλάνο. Να αποφασίσουν τι ομάδα θέλουν να φτιάξουν και με τι στόχο, σύμφωνα πάντα και με τις δυνατότητες που υπάρχουν. Και στην συνέχεια να προσπαθήσουν να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος οργανώνοντας όσο το δυνατό καλύτερα το τμήμα.
Μόνο με την καλή οργάνωση και τους χαμηλούς τόνους θα έχει ελπίδες να ανταπεξέλθει φέτος η "Μαύρη Θύελλα", σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται πιο δυνατό από το περσινό, που θα έχει μόνο μια θέση ανόδου και που οι θέσεις του υποβιβασμού θα είναι από 6 έως 8 (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ακριβώς).