Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 19:16

«Θα φτάσει ψηλά η Σπάρτη με τον Δ. Γιαννακόπουλο», λέει ο πρώην πρόεδρος Η. Τρακάκης

Γράφτηκε από τον

Η άνοδος της ΑΕ Σπάρτη στη Γ' Εθνική σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Λακωνίας.


Ο πρώην άσος των Σπαρτιατών Ηλίας Τρακάκης (1976-1987) και πρώην πρόεδρος (2007-2008) δήλωσε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος με τη φετινή πορεία της ομάδας, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο πλευρό της.
«Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική, μετά από αρκετά "πέτρινα" χρόνια. Η άνοδος είναι μία πολύ καλή εξέλιξη για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή», σημείωσε ο Τρακάκης στον Λακωνικό Τύπο και πρόσθεσε:
«Η άποψη μου είναι ότι τώρα απαιτείται ένας σωστός σχεδιασμός από τους διοικούντες, γιατί είναι δύσκολη κατηγορία η Γ΄ Εθνική. Από τη στιγμή που υπάρχει ένας χρηματοδότης, όπως ο κ. Γιαννακόπουλος, η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να βρεθεί και σε υψηλότερες κατηγορίες. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι τόσο ο Δήμος, όσο και ο κόσμος. Από εκεί και πέρα το "μαχαίρι" και το "πεπόνι", το έχουν οι διοικούντες, οι οποίοι είναι αναγκαίο να επισπεύσουν τις διαδικασίες για το σχεδιασμό (προετοιμασία, μεταγραφές) εν όψει της νέας χρονιάς, καθώς το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 6/9, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Υπάρχει ενθουσιασμός και αγάπη και γενικά όλα συνηγορούν για κάτι θετικό για την ομάδα».