Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 21:02

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Αποχώρησε ο Κάλλας, συνεχίζουν Βοσνάκης, Λίβας

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Αποχώρησε ο Κάλλας, συνεχίζουν Βοσνάκης, Λίβας

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στην ομάδα της Ανδρούσας η οποία και τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής με τον Μιχάλη Φασουλή πλέον στον πάγκο της.


Το Σαββατοκύριακο η Ανδρούσα ανανέωσε την παραμονή των παικτών της ομάδας Κώστα Λίβα και Νίκο Βοσνάκη. Τις προηγούμενες μέρες είχαν ανανεώσει οι Δημήτρης Γκούνης, Φάνης Βλαχόπουλος, Ηλίας Μαραγκούλιας, Μπάμπης Θεοδωσόπουλος, Δημήτρης Χονδρός, Γιώργος Καλογερόπουλος, που κατάγονται από το χωριό, καθώς επίσης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα οι Φώτης Μπαλόπουλος, Γιάννης Ζάκκας, οι οποίοι παρότι είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες προτίμησαν να μείνουν στην Ανδρούσα, αλλά και ο Βασίλης Κρεμύδας.
Αντίθετα, παρελθόν για την Ανδρούσα αποτελεί ο επιθετικός Γιώργος Κάλλας. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Δεν θα ξεκινήσει μαζί μας αυτή τη σεζόν ο Γιώργος Κάλλας, ίσως ο καλύτερος επιθετικός της κατηγορίας κατά την άποψη μας. Θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του φέτος σε ξένα μέρη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτές για αυτόν».
Σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση έχουν γίνει επαφές με παίκτες αλλά ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν με την έναρξη της θερινής μεταγραφικής σεζόν τον Ιούλιο. Τέλος, δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις είναι για τις αρχές Αυγούστου.