Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2015 17:54

Ανακοινώθηκε ο Ανδρεόπουλος από την ΑΕΚ!

Γράφτηκε από τον
Ανακοινώθηκε ο Ανδρεόπουλος από την ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ και επισήμως, για τα επόμενα τρία χρόνια, είναι ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ.



Η συμφωνία της Ενωσης με τον 21χρονο μέσο, που αγωνίστηκε πριν δυόμιση χρόνια με την "Μαύρη Θύελλα" στη Γ΄εθνική, ήταν δεδομένη εδώ και καιρό και δεν τέθηκε θέμα να χαλάσει παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο ίδιος, άλλωστε, μιλώντας στο gazzetta.gr έκανε σαφές ότι ήθελε μόνο ΑΕΚ. Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, λοιπόν, καθώς την Πέμπτη οι Κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του, με τον Ανδρεόπουλο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

To βιογραφικό του
Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Ιανουαρίου του 1994. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, συνέχισε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι του 2012 μετεγγράφηκε στην Καλαμάτα και από τον Ιανουάριο του 2013 ανήκε στην Κέρκυρα με την οποία στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League έπαιξε σε 26 αγώνες σκοράροντας μία φορά. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Παίδων, των Νέων και των Ελπίδων».

«Δεν θα άλλαζα με τίποτα την απόφαση μου»
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Ανδρεόπουλος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως Κιτρινόμαυρος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ. Σε αυτές είπε τα εξής.

«Κάποια πράγματα φαίνονται από την αρχή. Επέλεξα ΑΕΚ γιατί -εκτός του ότι είναι μεγάλη ομάδα- οι άνθρωποί της μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με θέλουν περισσότερο και με θέλουν πραγματικά. Δεν θα άλλαζα με τίποτα την απόφασή μου όποια πρόταση κι αν προέκυπτε στην πορεία. Αισθάνομαι υπέροχα, είμαι πολύ χαρούμενος, ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και στόχους και πιστεύω ότι θα καταφέρω να ανταποκριθώ απόλυτα στις νέες μου δύσκολες υποχρεώσεις. Για εμένα πρόκειται για τεράστια πρόκληση και ελπίζω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προπόνηση θα μπορέσω να βοηθήσω και εγώ τη νέα μου ομάδα.

Ο στόχος μου από εδώ και πέρα είναι να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα, να είμαι υγιής και μέσα από τη δουλειά να εκπληρώσω και τις δικές μου φιλοδοξίες αλλά και τους υψηλούς στόχους της ΑΕΚ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της νέας μου ομάδας, που πίστεψαν σε εμένα και μου το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο και θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου στην Κέρκυρα, Μιχάλη Γρηγορίου, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε θέση στην ενδεκάδα της ομάδας».

Πηγή: gazzetta.gr