Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2015 18:56

Περιμένουν τις εξελίξεις στον Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Πανθουριακό καθώς η διοίκηση της ομάδας περιμένει τις γενικότερες εξελίξεις στην ομάδα και οι άνθρωποι της έχουν εκεί το ενδιαφέρον τους.


Η διοίκηση βέβαια είχε προλάβει να κάνει κάποιες σημαντικές ανανεώσεις παικτών καθώς στον Πανθουριακό θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Ηλιόπουλος, Κουρεντζής, Σεφεράσι, Αναστασόπουλος, Γ. Μουλιάτος, Ν. Μουλιάτος.
Εκκρεμεί ακόμη η παραμονή των Βιδάκη, Νιάρχου και Φέστα ενώ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας συνεχίζει ο Γιώργος Αργυρόπουλος.
Επίσης η διοίκηση συμφώνησε με τον Παναγιώτη Δρούγα ο οποίος θα έχει την τεχνική επίβλεψη όλων των τμημάτων υποδομής. Την τεχνική καθοδήγηση των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων υποδομής θα έχει και τη νέα χρονιά ο Βαγγέλης Κουρεντζής.
Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις μετά το Αλέξανδρο Τσώνη και ο Σπύρος Πιχιγιόνι αποτελεί παρελθόν, καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα.
Στο μεταγραφικό τομέα, υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με κάποιους παίκτες όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη και επίσημα κάποια μεταγραφή.
Να θυμίσουμε ότι μετά την κατάκτηση του τίτλου πέρυσι στην Α1 τοπική, ο Πανθουριακός επιστρέφει φέτος στην Α' τοπική της Μεσσηνίας με στόχο να κάνει και εκεί αισθητή την παρουσία του.