Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 10:51

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Mίλησαν με Κλάδη, αποφασίζουν για προπονητή

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Mίλησαν με Κλάδη, αποφασίζουν για προπονητή

Χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα του σχεδιασμού της ομάδας κύλησε το Σαββατοκύριακο για την "Μαύρη Θύελλα". Ο Γιώργος Ράλλης είχε προαναγγείλει ότι οι αποφάσεις θα παρθούν αυτή την εβδομάδα, όπου προτεραιότητα θα δοθεί στο θέμα του προπονητή.


Ο πρόεδρος της Καλαμάτας πριν λίγες μέρες είχε μια διερευνητική επαφή με τον Μίλτο Γκόφα και ακολούθησε συνάντηση με τον Καλαματιανό τεχνικό Κώστα Κλάδη. Συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, χωρίς ωστόσο να παρθεί κάποια απόφαση από την διοίκηση της ομάδας. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στην "Μαύρη Θύελλα" με τους «μελανόλευκους» να κοιτάζουν και άλλα ονόματα τεχνικών, εκτός από τα δύο που προαναφέρθηκαν.
Ανανεώσεις και μεταγραφικά πλάνα θα αρχίσουν να δρομολογούνται μετά την πρόσληψη του προπονητή της ομάδας.
Στο μεταξύ, το οικονομικό εξακολουθεί να προβληματίζει τον πρόεδρο της ομάδας που ψάχνει ακόμη ανθρώπους να συμβάλλουν οικονομικά στην Καλαμάτα τη νέα χρονιά.
Τέλος, οι δυσκολίες στην Γ' εθνική φαίνεται ότι ξεκινούν πολύ νωρίς φέτος, αφού ο Ζακυνθιακός είναι πολύ πιθανό να μην συμμετέχει καν στο νέο πρωτάθλημα.