Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 19:14

Δέλλας: "Η ΑΕΚ κοιτάζει πάντα ψηλά"

Γράφτηκε από τον
Δέλλας: "Η ΑΕΚ κοιτάζει πάντα ψηλά"

Οι στόχοι της ΑΕΚ από την πρώτη κιόλας χρονιά της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκα συνδέονται άρικτα με την φύση της ομάδας. Όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας, στο πλαίσιο των δηλώσεών τους στους εκπροσώπους Τύπου που βρέθηκαν στα Σπάτα, η «Ένωση» οφείλει να πρωταγωνιστεί.



Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα γίνουν καθοριστικές κινήσεις στα μεταγραφικά μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Όσον αφορά για το «μεγάλο» όνομα που περιμένει ο κόσμος των κιτρινόμαυρων, τόνισε πως αυτό που απασχολεί τον ίδιο είναι να αποδίδει σωστά το σύνολο.

Αναλυτικά:

«Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια με δουλειά υπομονή, πετύχαμε τον στόχο για να φέρουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε, έχουμε δουλειά μπροστά μας. Να χτίσουμε μια ομάδα που θα επιστρέψει και στην Ευρώπη».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, θέλουμε κάποιες προσθήκες ακόμη αλλά μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία θα έχουμε τελειώσει και με αυτό το θέμα».

Για τις απαιτήσεις: «Να περιμένετε όλα αυτά που έκανε η ΑΕΚ πριν υποβιβαστεί, να πρωταγωνιστεί. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί για την ΑΕΚ και θα επιδιώξουμε να τους κατακτήσουμε»

Για την περσινή σεζόν: «Δείξαμε μια μεγάλη σταθερότητα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ένα απ’ τα στοιχεία που θα ήθελα να κρατήσουμε είναι το καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια».

Για μεταγραφή-μπαμ: «Το μεγάλο όνομα του Βασιλαντωνόπουλου σας κάνει; Είμαι προπονητής που με ενδιαφέρει το σύνολο. Μακάρι να έρθουν μεγάλα ονόματα όμως αυτό που με νοιάζει είναι το σύνολο».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR