Τρίτη, 07 Ιούλιος 2015 13:55

Στόχος της ΑΕΚ ο Μάντιτς!

Γράφτηκε από τον

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 20άχρονο Σέρβο επιθετικό Στάνισα Μάντιτς... επιβεβαίωσε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του.


Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ μιλώντας στο «Sport Novisti» σημείωσε πως παρακολούθησε τον Μάντιτς στο πρόσφατο Μουντιάλ κάτω των 20 όπου η Σερβία αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.
«Η Σερβία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Νέους. Αν μπορούσα θα έπαιρνα πολλούς παίκτες στην ΑΕΚ, αλλά τουλάχιστον έναν πιστεύω πως μπορούμε να τον πάρουμε. Κοιτάζουμε πολλούς. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Θα μιλήσουμε όταν πρέπει, αρκεί να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις» είπε αρχικά.
Δέχθηκε όμως πιο... συγκεκριμένες ερωτήσεις, ειδικά για τον Μάντιτς, για να σχολιάσει: «Στο Παγκόσμιο στη Νέα Ζηλανδία επιβεβαιώθηκε αυτό που ήξερα για αυτόν, ότι έχει σπουδαία ποιότητα. Είναι πολύ ταλαντούχος».
Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα κινήσεις της Ένωσης, σημειώνοντας: «Είμαστε εντάξει, έχουμε αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες, όπως τον διεθνή με τη Βενεζουέλα Βάργκας, τον Αλγερινό Τζεμπούρ και τον Ισπανό Άρθο. Σήμερα είμαστε κοντά στον Τζιοβάνι από τη Φλουμινένσε. Είχαμε πάρει από το χειμώνα τον Σιμόες από τη Μορεϊρένσε και θέλουμε έναν τερματοφύλακα».
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας λέγοντας πως: Έχουμε τέσσερα δυνατά φιλικά στην Πολωνία, με τη Μακάμπι Χάιφα, την Ανόρθωση, τη Λεχ Πόζναν και τη Μάιντς, ενώ όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα θα παίξουμε με τη Σεβίλλη στις 6 Αυγούστου και στις 16 του μήνα θα κάνουμε την πρόβα τζενεράλε με την Ίντερ στην Ιταλία, μια εβδομάδα πριν να αρχίσει το πρωτάθλημα».
           
Πηγή: sentragoal.gr