Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 13:39

ΠΑΟ: «Ολοκληρωμένος και με ηγετικά προσόντα ο Σάντσεθ»

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟ: «Ολοκληρωμένος και με ηγετικά προσόντα ο Σάντσεθ»

Ο Σέρχιο Σάντσεθ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στη Μάλαγα υπό τις οδηγίες του Χάβι Γκράθια, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και της Κέρκυρας, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να εκτιμήσει ποια θα είναι η προσφορά του 29χρονου Ισπανού αμυντικού στους «πράσινους».


Μιλώντας στο «Goal», o Βάσκος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του μέχρι πρότινος παίκτη του, ο οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνεχίσει στον σύλλογο της Ανδαλουσίας, αλλά επέλεξε να ακολουθήσει άλλον δρόμο στην καριέρα του. «Αυτό δεν σημαίνει πως επειδή υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί στη σεζόν, υπήρξαν και προβλήματα.
Ο Σέρχιο Σάντσεθ ήταν ένας σημαντικός παίκτης για εμάς» υποστήριξε και άρχισε να αναλύει τα προτερήματα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού. «Εχει αποκτήσει εμπειρία με τόσα χρόνια παρουσίας στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά και με τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα. Βρίσκεται σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο και συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αξιόλογων κεντρικών αμυντικών στην Ισπανία. Η ταχύτητά του, η ικανότητά του στο εναέριο παιχνίδι και η ευχέρειά του στο κατέβασμα της μπάλας από την άμυνα, τον κάνουν ξεχωριστό, πέραν της δυνατότητας που προσφέρει στον προπονητή του να καλύψει και άλλες θέσεις στην άμυνα -αν και αυτή του στόπερ είναι η κατάλληλη για τα προσόντα του».
Ο Γκράθια, γνώστης της Super League και των απαιτήσεων που υπάρχουν σε ομάδες που καλούνται να παλέψουν για υψηλούς στόχους προβλέπει λαμπρό μέλλον για τον Σάντσεθ. «Είναι δουλευταράς και μετά από τόσα χρόνια έχει μάθει να κατευθύνει την άμυνά του. Ο ισχυρός χαρακτήρας του τον καθιστά ηγετική φιγούρα και σίγουρα έχει πολλά να δώσει στον Παναθηναϊκό. Η ποιότητά του, δε, θα βοηθήσει τα μέγιστα προκειμένου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός συλλόγου όπως αυτός στον οποίον ενσωματώθηκε και επίσης θα συνδράμει στην ταχύτερη προσαρμογή του στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος».
Πηγή: sentragoal.gr