Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 13:47

ΑΕΚ: Η κρίση δεν... ακουμπά τα διαρκείας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντυπωσιακή ήταν η κίνηση των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες και παρά τα προβλήματα ρευστότητας, η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση για την κίνησή τους.


Παρότι οι τράπεζες παραμένουν κλειστές τράπεζες, όπως και ο περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών, η γενικότερη αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, Δευτέρα και Τρίτη ανανεώθηκαν 200 κάρτες.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Συνεχίζεται με αυξητικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ για τη νέα χρονιά από τους περσινούς κατόχους. Μόνο χθες και σήμερα ανανεώθηκαν περί τα 200 εισιτήρια διαρκείας.
Οι ρυθμοί της ανανέωσης κρίνονται εντυπωσιακοί με το δεδομένο βεβαίως της πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα και τις κλειστές τράπεζες και αντανακλούν στην πρωτοφανή αφοσίωση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την ομάδα τους.
Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι αν και στις εννιά από τις δώδεκα μέρες της μέχρι σήμερα διαδικασίας οι τράπεζες παρέμειναν κλειστές και ενώ απομένουν ακόμα πέντε μέρες για να ολοκληρωθεί το διάστημα προτίμησης των περσινών κατόχων, έχουν ήδη ανανεωθεί 1.500 εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με τα περίπου 2.000 που είχαν συνολικά ανανεωθεί πέρυσι σε ολόκληρη την πρώτη φάση διάθεσης!
Από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι την προσεχή Δευτέρα ολοκληρώνεται (μετά και την αναγκαία παράταση που δόθηκε) το διάστημα προτίμησης των παλαιών κατόχων και από την Παρασκευή 17 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων. Ένα ακόμα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τον κόσμο της ομάδας».
Πηγή: sentragoal.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ