Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 08:20

Θα συμμετέχει οριστικά στο Κύπελλο Μεσσηνίας η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Θα συμμετέχει οριστικά στο Κύπελλο Μεσσηνίας η "Μαύρη Θύελλα"

Το Κύπελλο Γ' εθνικής καταργείται μετά από δύο χρόνια ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι οι ομάδες της Γ' εθνικής θα συμμετέχουν οριστικά στα Κύπελλα των ενώσεων τους.

Η "Μαύρη Θύελλα" λοιπόν επιστρέφει στο Κύπελλο Μεσσηνίας μετά από πέντε χρόνια. Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν τη σεζόν της Δ' Εθνικής, το 2010-2011, όταν μάλιστα είχε συμμετάσχει με... παιδική ομάδα καθώς δεν είχε ακόμη παίκτες και είχε αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.
Φέτος θα συμμετέχει ξανά στο Κύπελλο Μεσσηνίας. Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με την νέα προκήρυξη, η ομάδα που θα κατακτήσει το Πανελλήνιο Κύπελλο Ερασιτεχνών θα ανέβει στην Γ' εθνική. Θέση ανόδου δεν προβλέπεται για τις ομάδες της Γ' εθνικής, πράγμα που σημαίνει ότι η Καλαμάτα ακόμη και αν κατακτούσε το τρόπαιο δεν ανέβαινε κατηγορία.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, να θυμίσουμε ότι η Καλαμάτα θα συμμετέχει και φέτος στον 3ο όμιλο ενώ η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Αποφασίζουν
για προπονητή

Από σήμερα μέχρι την Κυριακή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στην Καλαμάτα. Οι Μεσσήνιοι καθυστέρησαν αρκετά αφενός λόγω των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα και αφετέρου  επειδή ο Ράλλης προσπάθησε να βάλει και άλλους ανθρώπους στην διοίκηση και ειδικά στο οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει για αυτό και το θέμα προπονητή είναι πλέον θέμα ωρών να ξεκαθαρίσει. Γκόφας, Κλάδης, Ζήκος είναι μερικά από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα των «μελανόλευκων» στους οποίους έχουν προταθεί αρκετοί ακόμη προπονητές...