Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2015 21:37

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε Κορομηλά, Τουρλίδα, Τσώνη και επέστρεψε ο Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος άργησε λίγο να βγάλει διοίκηση όμως από την στιγμή που το έκανε ο σχεδιασμός άρχισε να τρέχει ταχύτατα. Χθες λοιπόν οι «πράσινοι» απέκτησαν τους Μπερερή και Ανδρέου, επανέφεραν τον γκολκίπερ Φώτη Γρηγορόπουλο που είχε δοθεί στην Σπερχόγεια (ο νεαρός τερματοφύλακας προέρχεται από την ακαδημία του Παμίσου) και σήμερα συνέχισαν την ενίσχυση με τέσσερις κινήσεις.


Συγκεκριμένα τη φανέλα του Παμίσου θα φορούν ο 21χρονος φορ Βασίλης Τουρλίδας (φωτό) που πέρυσι έπαιζε στον Τέλλο Άγρα ενώ έχει παίξει και σε ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας. O Τουρλίδας έκανε πολύ καλή χρονιά πετυχαίνοντας 14 γκολ. Από τον ίδιο νομό προέρχεται και το δεύτερο χθεσινό απόκτημα του Παμίσου, ο 21χρονος μέσος Αποστόλης Κορομηλάς. Επιπλέον ο Πάμισος απέκτησε τον Αλέξανδρο Τσώνη από τον Πανθουριακό ενώ επέστρεψε και ο Φώτης Γεωργιόπουλος που πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα των Σερρών όπου και σπούδαζε.

Ανανέωσε ο Χελάς

Επιπλέον, τη φανέλα του Παμίσου θα φοράει  και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Χελάς (φωτό). Ο 28χρονος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους νησιώτες και ανανέωσε τη συνεργασία του μαζί τους. Ο Χελάς πήγε στην ομάδα της Μεσσήνης τον Ιανουάριο από το Διαβολίτσι και συνολικά πέτυχε 11 γκολ την περσινή σεζόν. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Μεσσηνιακό σε Β' και Γ' εθνική, έχει φορέσει τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας", ενώ έχει παίξει και στη Σπερχογεία τη σεζόν 2011-2012 όπου βγήκε πρώτος σκόρερ της Α' τοπικής βάζοντας 35 γκολ.

Ελεύθερος ο Αργυρόπουλος

Στο μεταξύ ο Κώστας Αργυρόπουλος έχει μείνει ελεύθερος από τον Πάμισο, με την διοίκηση του οποίου αναμένεται πάντως να συζητήσει το ενδεχόμενο να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Ο έμπειρος μέσος πάντως φέρεται να έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες.