Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2015 19:15

Εκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 28 Αυγούστου

Γράφτηκε από τον

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της, στις 28 Αυγούστου.


Το κύριο θέμα που θα απασχολήσει τη Γενική Συνέλευση θα είναι η εκλογή τακτικών δικαστών στα δικαστικά όργανα της Ομοσπονδίας και η επιβεβαίωση της απόφασης αναστολής μέλους της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Η ΕΠΟ προτίθεται να ζητήσει συγκεκριμένο αριθμό δικαστών και αναπληρωματικών τους. Αν η αρμόδια αρχή δεν αποστείλει ονόματα, τότε θα επιλέξει η ίδια διορίζοντας συνταξιούχους δικαστές.
Η Σούπερ Λίγκα και η Football League κατέθεσαν κοινό αίτημα να μην εκτελούνται, λόγω της κατάστασης στη χώρα και τουλάχιστον για τις προσεχείς 15 ημέρες, αποφάσεις των οργάνων επί οικονομικών διαφορών. Με την πρόταση φέρεται να διαφώνησε το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).
Επίσης, ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, ζήτησε από την επόμενη περίοδο κλήρωση των διαιτητών αντί ορισμού.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Αντώνης Αποστολόπουλος, έθεσε θέμα ανόδου των δευτεραθλητών της Γ΄ Εθνικής στη Β΄ κατηγορία, για να λάβει απάντηση ότι το θέμα θα είναι δυνατόν να εξεταστεί, όταν αποσαφηνιστεί πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στην Football League.