Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 16:14

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επί τάπητος ο προγραμματισμός από Ράλλη και Κλάδη

Γράφτηκε από τον

Μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν είχε ανακοινώσει και επίσημα η Καλαμάτα τον νέο της προπονητή, που είναι ο 57χρονος Κώστας Κλάδης.


Χθες το μεσημέρι ο Γιώργος Ράλλης με τον Κώστα Κλάδη είχαν πολύωρη συνάντηση, θέτοντας επί τάπητος τον προγραμματισμό της "Μαύρης Θύελλας" εν όψει της νέας χρονιάς.
Ο καλαματιανός τεχνικός ανέπτυξε τις σκέψεις του και το πως σκέφτεται να δουλέψει, γνωρίζοντας πως το μπάτζετ θα είναι περιορισμένο και πως δεν επιτρέπονται μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.

Από Μεσσήνιους ο κορμός

Ετσι ο κορμός της ομάδας φαίνεται πως θα αποτελείται από Μεσσήνιους παίκτες, τόσο νεαρούς σε ηλικία και εξελίξιμους, αλλά και από έμπειρους που έχουν παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.
Αυτό που προέχει πάντως είναι να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από το περσινό ρόστερ. Αυτό θα το αναλάβει ο Ράλλης και από σήμερα θα έχει κατ' ιδίαν επαφές με τους περισσότερους παίκτες, ώστε να δει τις προθέσεις τους και να τους κάνει (σε όσους επιθυμεί) τις προτάσεις του. Σίγουρα πάντως οι αποχωρήσεις θα είναι αρκετές, ειδικά των μη Μεσσήνιων παικτών που αναμφίβολα κοστίζουν περισσότερο.
Παράλληλα ο Κώστας Κλάδης έχει ξεκινήσει τις επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές, εντός και εκτός νομού, με σκοπό μέχρι την Κυριακή θα έχει επέλθει συμφωνία με αρκετούς ώστε να αρχίσει να "γεμίζει" το ρόστερ.
Ο χρόνος άλλωστε πιέζει μιας και την προσεχή εβδομάδα πρέπει να ξεκινήσει
η προετοιμασία. Ο στόχος είναι η "πρώτη" να γίνει την Δευτέρα, όμως μπορεί να πάει πίσω 1-2 ημέρες, ανάλογα και με το πότε θα είναι διαθέσιμο το αθλητικό υλικό.