Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 17:37

ΔΩΡΙΟ: Υστατη προσπάθεια να βγάλει διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Το Δώριο είναι μία από τις δύο ομάδες της Α' τοπικής που δεν έχει ακόμη βγάλει διοίκηση, παρότι έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουλίου.


Μια νέα προσπάθεια (και ίσως η τελευταία) θα γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο Πέμπτη. Το πρόβλημα είναι τόσο οικονομικό, αλλά και προσώπων με τον επί τέσσερα χρόνια πρόεδρο Γιώργο Αλεξάκη να έχει πει πως επιθυμεί να συνεχίσει στη διοίκηση, αλλά όχι από τη θέση του προέδρου.
Αυτό έχει φέρει αρκετά πίσω τη διαδικασία μιας και ο Αλεξάκης έχει προσφέρει πάρα πολλά τα 4 τελευταία χρόνια και φυσικά ήταν ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας.
Το ζητούμενο είναι να μπουν και νέα πρόσωπα στη διοίκηση, να επιμεριστεί κάπως το οικονομικό βάρος και να αναλάβει κάποιος
να… βγει μπροστά, να γίνει δηλαδή πρόεδρος.
Αν όλα πάνε καλά και σήμερα ή αύριο βγει διοίκηση τότε θα κληθεί άμεσα να μιλήσει με τον προπονητή Γιάννη Αντωνόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας. Το κλίμα είναι θετικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς πάντως η συμφωνία να θεωρείται δεδομένη.
Από εκεί και πέρα ο Διονύσης Γεωργιόπουλος τα έχει βρει με την Κυπαρισσία και η νέα διοίκηση θα αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει με μεταγραφή, που είναι και το πιθανότερο.
Τέλος, ο μοναδικός παίκτης που έχει αποχωρήσει είναι ο Κωτσάκης μιας και έληξε ο δανεισμός του από τον Πάμισο.