Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 18:29

Συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Στο στάδιο της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της, όπως φυσικά και όλες οι ομάδες, βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ομόνοια.

 
Το σίγουρο για την ώρα είναι πως έχει αποκτηθεί ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπάλας από τον Παπαφλέσσα Αμφειας και σε εξέλιξη βρίσκονται οι υποθέσεις άλλων τριών παικτών που είναι στη λίστα του προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη για να αποκτηθούν.
Παράλληλα με τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ο κ. Μπουραντώνης μαζί με τους παράγοντες της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό για να οριστικοποιήσουν ποιοι θα μείνουν και από εκεί και μετά αν χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυσης, να κινηθούν για την απόκτηση και άλλων παικτών.
Μετά τον Λάζαρο Ντανταβασίλη, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ο Ελτον Ντέρτζια, αποτελεί παρελθόν, ενώ λόγω της στρατιωτικής του θητείας δεν θα μπορεί να είναι κοντά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ο Γιάννης Κάππος.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου. Οι σκέψεις είναι για τις 8 ή 10 Αυγούστου, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συμμετέχει σε τουρνουά

Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει η Ομόνοια, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου θα συμμετάσχει σε τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό.
Στο τουρνουά, εκτός από την Ομόνοια θα λάβουν μέρος η Α.Ε. Αβίας, η Θύελλα Χαρακοπιού, η  Νέδουσα Αλαγονίας, ο Ατρόμητος Καλαμάτας και ο Απόλλωνας Καλαμάτας.