Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 18:59

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Συμφωνία με 5 αξιόλογους παίκτες

Γράφτηκε από τον

Σε συμφωνία με 5 αξιόλογους ποδοσφαιριστές έχει έρθει η Σπερχογεία.


Ομως υπάρχουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που πρέπει να ξεπεραστούν ώστε η διοίκηση των "ταύρων" προχωρήσει σε ανακοίνωση για τη συμφωνία συνεργασίας μαζί τους. Πρόκειται για δύο αμυντικούς (στόπερ), δύο μέσους (ο ένας αριστερός μέσος) και έναν επιθετικό.
Ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας μπορεί να υπολογίζει για το κτίσιμο της ομάδας και στους Βασίλη Μαλλικούρτη και Παναγιώτη Γιακουμή, οι οποίοι επέστρεψαν στους "ταύρους" μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού τους αντίστοιχα από το Νέο Αρι και τη Θύελλα Χαρακοπιού.
Οσο για τους παίκτες που αποτελούν παρελθόν, αυτοί είναι οι Θέμις Καράμπελας, Πασχάλης Παντσιώτης και Βασίλης Βασιλόπουλος.
Η διοίκηση και ο κ. Μαστορέας συνεχίζουν τις συζητήσεις τους και με τα υπόλοιπα παιδιά από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ώστε σύντομα να ξεκαθαρίσει ποιοι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ποιοι θα αποχωρήσουν. Ετσι θα έχουν τη δυνατότητα, αν κριθεί απαραίτητο να ενισχύσουν την ομάδα και με άλλους ποδοσφαιριστές.
Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης.
Τέλος μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης στα αποδυτήρια και στους γύρω χώρους του γηπέδου, όπου έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν προβλήματα.