Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015 18:58

Ανακοινώθηκε ο Καπίνο από τον Ολυμπιακό!

Γράφτηκε από τον

Οι Πειραιώτες προχώρησαν στην ανακοίνωση της μεταγραφής του νεαρού γκολκίπερ. Αν μη τι άλλο είναι μία μετακίνηση που προκαλεί αίσθηση, από την στιγμή που πρόκειται για πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Νωρίτερα είχε επιβεβαίωσει την μεταγραφή αυτή η Μάιντς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Στέφανο Καπίνο: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Στέφανου Καπίνο». Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο διεθνής τερματοφύλακας επεσήμανε: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.
 Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό! Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα! Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο σύλλογος όλους τους στόχους του». Ο Καπίνο αφού πρώτα πέρασε τις εξετάσεις του έκλεισε για το νέο του συμβόλαιο, που θα είναι διετούς διάρκειας με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.
 
To who is who
 
Ο ύψους 1.96 μέτρων κίπερ έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας, με αποκορύφωμα την ανδρών, όπου έχει ήδη 3 παρουσίες. Αναδείχθηκε στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού και από το 2011 έως το 2014 ήταν στην πρώτη ομάδα. Το 2011-2012 είχε 12 συμμετοχές στον Παναθηναϊκό, την επόμενη σεζόν 3 και την περίοδο 2013 - 2014 33 αγώνες. Ακολούθηκε η μεταγραφή στην Μάιντς στην οποία είχε κλείσει με συμβόλαιο έως το 2018. Πέρυσι είχε μόνο 2 αγώνες στα πόδια του. Από εκεί μεταπήδησε φέτος στον Ολυμπιακό.
Πηγή: gazzetta.gr