Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2015 14:31

ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ: Διοργανώνει τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό

Γράφτηκε από τον

Τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει η Νέδουσα Αλαγονίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου.


Στο τουρνουά, που γίνεται για έναν συνάνθρωπο μας, ο οποίος αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στα χέρια του μετά από τραυματισμό με κροτίδα, θα συμμετάσχουν εκτός από τη Νέδουσα, η Ομόνοια, ο Ατρόμητος Καλαμάτας, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, η Α.Ε. Αβίας και η Θύελλα Χαρακοπιού.
Την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή του τουρνουά πήρε ο προπονητής της Νέδουσας Νικήτας Λαδάς, όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του: «Διάβασα στην εφημερίδα για το ατύχημα που είχε αυτό το παιδί και πήρα την πρωτοβουλία να διοργανώσω αυτό το τουρνουά. Ηθελα με αυτό τον τρόπο να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο μου», σημείωσε σε σύντομη δήλωση του.
Το τουρνουά θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο με τον αγώνα Νέδουσα Αλαγονίας - Ατρόμητος Καλαμάτας, που θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει στις 7 μ.μ. ο αγώνας Θύελλα Χαρακοπιού - Α.Ε. Αβίας και στις 8.30 το βράδυ θα παίξουν ο Απόλλωνας Καλαμάτας με τη Ομόνοια. Τα παιχνίδια θα έχουν διάρκεια 70' σε δύο ημίχρονα των 35'.
Την Κυριακή θα γίνουν δύο αγώνες κανονικής διάρκειας, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Στο μεγάλο τελικό που θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ θα αναμετρηθούν μετά από κλήρωση οι δύο από τις τρεις νικήτριες ομάδες. Η τρίτη νικήτρια θα μπει σε κλήρωση με τις τρεις ηττημένες και οι δύο ομάδες που θα προκύψουν θα αναμετρηθούν στο μικρό τελικό που θα αρχίσει  στις 6.30 μ.μ.
Ολες οι παραπάνω συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης".
Για όσους θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των 6 ομάδων να συγκεντρώσουν χρήματα για τον άτυχο συνάνθρωπο μας, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια στο ψιλικατζίδικο του κ. Λαδά, Ψαρών 54, στο κρεοπωλείο Οδεμισιώτης πάνω από το γήπεδο Π. Μπαχράμης. Επίσης θα υπάρχουν εισιτήρια και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το εισιτήριο είναι στα 2 ευρώ.

Εκλογές στις 26 Ιουλίου

Σε ότι αφορά τη Νέδουσα, έχει προγραμματιστεί την άλλη Κυριακή 26 του μήνα η διεξαγωγή  της γενικής συνέλευσης της ομάδας με κυριότερο θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας, η θητεία της διοίκησης είναι διετής και ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου. Ομως οι διοικούντες από τη στιγμή που η ομάδα θα συμμετάσχει στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα το προσεχές Σαββατοκύριακο, αποφάσισαν να μεταθέσουν για λίγες ημέρες τη συνέλευση.
Οπως προαναφέραμε η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 26 του μήνα στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου στη Νέδουσα.