Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2015 13:31

Θέλει έδρα το "Π. Μπαχράμης" η Α.Ε. Αβίας

Γράφτηκε από τον

Αίτηση στο δήμο Καλαμάτας κατέθεσαν οι διοικούντες την Α.Ε. Αβίας ζητώντας να χρησιμοποιεί η ομάδα τους για τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις το γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης".


Η ομάδα του Κάμπου αναγκάζεται να ξενιτευτεί, καθώς φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, όπου είναι υποχρεωτικό να αγωνίζεται σε γήπεδο με χόρτο ή πλαστικό τάπητα. Αν εγκριθεί το αίτημα της ομάδας για το "Π. Μπαχράμης", τότε η ομάδα θα πραγματοποιεί εκεί και τις προπονήσεις της καθ' όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.
Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού οι παράγοντες μαζί με τον Διονύση Πουλή έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τους παίκτες για να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι παίκτες προχώρησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα και απομένει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με 2-3 ακόμη, ώστε να κλείσει το θέμα με το υπάρχον υλικό. Υπάρχει σκέψη για ενίσχυση, αλλά οι προσθήκες δεν θα είναι πολλές. Ο λόγος γίνεται για τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές.
Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει αποχωρήσει είναι ο Χρήστος Λίτο.
Η Α.Ε. Αβίας θα συμμετάσχει στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο.