Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 12:50

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε Κυριακή", λέει ο νέος πρόεδρος Β. Καραχούντρης

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να άργησε όμως ο Τέλλος Αγρας έβγαλε μια αρκετά ισχυρή διοίκηση, με μπροστάρη τον Βασίλη Καραχούντρη, ο οποίος είχε ασχοληθεί και πριν λίγα χρόνια με τα διοικητικά των "ερυθρόλευκων".


Ο νέος πρόεδρος μιλώντας στο "Ν" δίνει τις κατευθύνσεις και το πλάνο που θα κινηθεί ο Αγρας τη νέα σεζόν: "Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε Κυριακή, μέσα από πολλή δουλειά και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε ομάδα που να μάχεται σκληρά σε κάθε αγώνα. Οσο πιο γρήγορα εξασφαλίσουμε την παραμονή τόσο το καλύτερο. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, την οποία θεωρώ δεδομένη και όλοι μαζί οι Γαργαλιανιώτες να κάνουμε κάτι καλό. Εχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στους ντόπιους ποδοσφαιριστές και με τις προσθήκες που θα γίνουν, πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Χαμηλά ο πήχης, χωρίς πολλά λόγια, αλλά δουλειά μέσα στο γήπεδο".

"Πρώτη" την Δευτέρα

Ο Αγρας θα μπει στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της σεζόν την Δευτέρα 27 Ιουλίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή Θανάση Λακριντή και του γυμναστή Κώστα Γεωργακόπουλου.
Οσον αφορά τους παίκτες έχουν αποχωρήσει ή θα αποχωρήσουν όλοι οι μη Μεσσήνιοι, ενώ έχει υπάρξει συμφωνία με τους περισσότερους Γαργαλιανιώτες.
Ο τερματοφύλακας Θοδωρής Σταθάς πρέπει να θεωρείται παίκτης της ομάδας, ενώ σκοπός είναι να γίνουν άλλες 4-5 προσθήκες.