Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 18:09

Ποδοσφαιρικό τουρνουά τον Αύγουστο στην Αρσινόη

Γράφτηκε από τον
Ποδοσφαιρικό τουρνουά τον Αύγουστο στην Αρσινόη

Για μια ακόμη χρονιά στην Αρσινόη, δίπλα στην Αρχαία Μεσσήνη, θα πραγματοποιηθεί από την 1η Αυγούστου έως τις 19 του ίδιου μήνα το ποδοσφαιρικό τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός.


Τα προηγούμενα 7 χρόνια το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία και την συμμετοχή τόσο προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας (Βασίλη Κωνσταντίνου, Ντανιέλ Μπατίστα, Αντώνη Γλύκα, Περικλή Βασιλάκη) όσο και ομάδων όπως του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Πανιωνίου, του ΑΟ Φαρών, του Αίαντα Καλαμάτας, του Μελιγαλά, της Βαλύρας και της Μεσσήνης.
Το φετινό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με συμμετοχή ομάδων στις παρακάτω κατηγορίες:
Τζούνιορ, αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 2003 και μετά (ομάδες 7x7).
Παίδων, αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 2000 και μετά (ομάδες 7x7).
Εφήβων, αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 1997 και μετά (ομάδες 6x6).
Ανδρών, γεννηθέντες πριν το 1997 (ομάδες 6x6).
Οι δηλώσεις συμμετοχές θα γίνονται μέχρι και τις 29 Ιουλίου, στο τηλέφωνο 6932279911 (Πανουσόπουλος Σταύρος) ενώ η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο χώρο του γηπέδου.
Οι ώρες έναρξης των αγώνων θα είναι 6.30 μ.μ., 8 μ.μ. και 9.30 μ.μ. ενώ όλες οι ομάδες θα συμμετέχουν δωρεάν.
Η κάθε ομάδα θα πρέπει να συνοδεύεται από τον ιατρό της. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν δεν έχει γιατρό, θα πρέπει να καταβάλλει το συμβολικό ποσό των 30,00 ευρώ συνολικά για όλα τα άτομα και όλους τους αγώνες για την αμοιβή ιατρού.
Απονομή κυπέλλων και μεταλλίων θα γίνει στους πρωταθλητές των τεσσάρων κατηγοριών.
Όλες οι ομάδες θα πρέπει να φέρουν ομοιόμορφη αθλητική περιβολή
Για τις κατηγορίες junior, παίδων κι εφήβων όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης και επικυρωμένη από το ΚΕΠ βεβαίωση των γονέων ότι συμφωνούν για την συμμετοχή τους.