Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 13:27

ΠΑΟ: Δυνατό φιλικό με Ουντινέζε στη Λεωφόρο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟ: Δυνατό φιλικό με Ουντινέζε στη Λεωφόρο

Το τελευταίο του φιλικό εν όψει του ματς με την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League δίνει απόψε (21:00) ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.


Ο αγώνας με την Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό και στο "πράσινο στρατόπεδο" θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γι' αυτή την αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για το ευρωπαϊκό του μέλλον την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δίνει απόψε (21:00) το τελευταίο crash test ενόψει της μάχης με τους Βέλγους στη Λεωφόρο, υποδεχόμενη την Ουντινέζε του Ορέστη Καρνέζη και του Παναγιώτη Κονέ. Αν μη τι άλλο, ένα ματς που μπορεί να βγάλει ασφαλέστατα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.
Αναφορικά με την 11άδα, ο Στιλ θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Πράνιτς, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης και Βέμερ. Ο Λαγός λίγο πιο μπροστά, εσωτερικοί μέσοι οι Ζέκα και Ατζαγκούν, ο Νίνης σε ελεύθερο ρόλο μπροστά και οι Καρέλης - Μπεργκ στην επίθεση.
Στο γήπεδο θα υπάρχει πολύς κόσμος, καθώς τα περισσότερα εισιτήρια θα πωλούνται στα 5 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα είναι 10 ευρώ στην θύρα 10 και 30 στην θύρα 3. Έχει "ζεσταθεί" το "πράσινο" φίλαθλο κοινό και θα έχει μαζική παρουσία στη Λεωφόρο.
Πηγή: sport24.gr