Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 17:54

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Τα τυπικά για Ηλία Ηλιόπουλο - Κοντά και σε Κατσίποδα

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Τα τυπικά για Ηλία Ηλιόπουλο - Κοντά και σε Κατσίποδα

Δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές θα εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η Ανδρούσα, που συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση.


Ο λόγος για τον 34χρονο μέσο Ηλία Ηλιόπουλο και τον 36χρονο τερματοφύλακα Νίκο Κατσίποδα και οι δύο με μεγάλη προσφορά κυρίως στον Πάμισο. Σε ότι αφορά τον Ηλιόπουλο, απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ με τον Κατσίποδα υπάρχει προφορική συμφωνία για συνεργασία και σύντομα αναμένεται να κλείσει το θέμα.
Να σημειωθεί ότι ο Ηλιόπουλος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός του Πάμισου και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε σε 13 αγώνες με την ομάδα της Μεσσήνης και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε 10 ματς με το Ασπρόχωμα. Όσο για τον Κατσίποδα επί σειρά ετών ήταν βασικός τερματοφύλακας του Παμίσου, είχε διατελέσει και αρχηγός και αν ολοκληρωθεί η συμφωνία συνεργασίας σίγουρα θα είναι μια σημαντική κίνηση για την Ανδρούσα.
Οι παράγοντες μαζί με τον προπονητή Μιχάλη Φασουλή συνεχίζουν τις επαφές και με άλλους παίκτες αφού στόχος είναι να αποκτηθούν δύο ή το πολύ τρεις για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση.
Στο θέμα των ανανεώσεων, άλλοι 4 παίκτες, οι Γιώργος Κάλλας, Παναγιώτης Φαράντος, Κώστας Λίβας και Νίκος Βοσνάκης, συμφώνησαν να αγωνίζονται και τη νέα περίοδο στην ομάδα.
Από την Ανδρούσα έχουν αποχωρήσει οι Κώστας Ποτηριάδης και Βασίλης Καρλαύτης.
Η προετοιμασία θα αρχίσει το Σάββατο 1 Αυγούστου στο γήπεδο της Ανδρούσας "Βασίλης Μαλαφέκας".