Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 18:44

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάνει τον πρώτο σκόρερ του Μάριο Μπιτσάνη

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, την περασμένη σεζόν Μάριο Μπιτσάνη θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Απόλλων Καλαμάτας.


Μέλη της διοίκησης, αλλά και ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος θα έχουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας την τελική συνάντηση με τον έμπειρο επιθετικό, όπου εκεί θα ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ή θα αποχωρήσει.
Να σημειωθεί ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τη χρονιά που έφυγε είχε δύσκολο έργο, αφού δεν ήταν συνέχεια κοντά στην ομάδα. Η δουλειά παραμένει πρόβλημα και τη νέα περίοδο και σίγουρα αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση. Μάλιστα αυτή τη χρονιά τα πράγματα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή είναι πιο δύσκολα και μάλλον ο Απόλλωνας χάνει το "όπλο" του στην επίθεση.

Απέκτησε τα αδέρφια Τσουλάκου

Δύο αδέρφια, ο Δημήτρης και Στάθης Τσουλάκος αποτελούν τα τελευταία μέχρι στιγμής μεταγραφικά αποκτήματα του Απόλλωνα Καλαμάτας.
Οι δύο ποδοσφαιριστές που τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζαν μπάλα στη Γερμανία, αποτελούν προσωπικές επιλογές του προπονητή Γιώργου Γρηγορόπουλου.
Ο Δημήτρης Τσουλάκος είναι 25 ετών μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί στη Δ' εθνική με Μεσσηνιακό, Μιλτιάδη και Προοδευτική με την οποία μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής και έπαιξε και στη Γ' εθνική. Στη συνέχεια έφυγε για τη Γερμανία όπου έπαιξε δύο χρόνια σε ομάδα Β' εθνικής της Γερμανίας. Ο Στάθης Τσουλάκος είναι 21 ετών αμυντικός και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αίαντα Καλαμάτας, ακολούθησε η Α.Ε. Αβίας, ενώ αγωνίστηκε σε ομάδα της Γερμανίας.
Με τους παραπάνω δύο παίκτες, οι μεταγραφές έφτασαν τις 6 και θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν ακόμη 4 με 5 παίκτες με τους οποίους οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Πρόκειται για δυο μέσους, δύο επιθετικούς και έναν αμυντικό, που να αγωνίζεται στην αριστερή άκρη της αμυντικής γραμμής.
Σε ότι αφορά τους Βασίλη Πανταζή και Σωτήρη Φουρναράκο, οι παράγοντες, αλλά και ο προπονητής συνεχίζουν τις επαφές ώστε να ξεκαθαρίσει αν συνεχίσουν να φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Απόλλωνα.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία αποφασίστηκε να ξεκινήσει  την Τετάρτη 5 Αυγούστου.