Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 13:22

Πολύμερος και Μπισκιτζή ενθουσίασαν τα παιδιά του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το ζευγάρι των Ολυμπιονικών της κωπηλασίας Βασίλη Πολύμερου και Χρύσα Μπισκιτζή έχουν αυτές τις μέρες τα παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ του Ακρίτα Καλαμάτας.


Οι δύο αθλητές φιλοξενούνται  στην πόλη μας και στο εργαστήρι Ολυμπιακής Παιδείας που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (EΘΝ.Ο.Α ) στις εγκαταστάσεις του "Elite City Resort". Τα παιδιά δείχνουν ενθουσιασμένα με τους δύο Ολυμπιονίκες οι οποίοι τα μύησαν στα μυστικά του Ολυμπιακού αθλήματος της κωπηλασίας που τους μετέφεραν στο μαγικό κόσμο του ευ αγωνίζεσθαι μέσω του Εργαστηρίου Ολυμπισμού που εφαρμόζεται στο καμπ σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α) και το βιβλίο που έχει γράψει η Ιλεάνα Κλοκωνη "Αξίες Ολυμπιακές! από την Ολυμπία ....προς όλο τον κόσμο, ένα μαγικό ταξίδι !"
Ο Βασίλης Πολύμερος είναι πρωταθλητής της κωπηλασίας, δύο φορές Ολυμπιονίκης το 2004 και το 2008 στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.  Είναι παντρεμένος με την Χρύσα Μπισκιτζή και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.
Οι πιο σημαντικές διακρίσεις της Μπισκιτζή ήταν τo 2008 όταν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008 όπου κατέκτησε με παρτενέρ τη Αλεξάνδρα Τσιάβου την  6η θέση. Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες εβδομάδες πέρασαν από το καμπ του Ακρίτα και άλλοι Ολυμπιονίκες όπως ο Περικλής Ιακωβάκης, η Εύα Χριστοδούλου και η Βούλα Κοζομπόλη ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα έρθουν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και στο καμπ του Ακρίτα και άλλοι Έλληνες Ολυμπιονίκες.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ