Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 13:37

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δοκιμάζει γκολκίπερ από την Μανωλάδα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δοκιμάζει γκολκίπερ από την Μανωλάδα

Η προετοιμασία της Καλαμάτας ξεκίνησε την Τρίτη το απόγευμα με 18 παίκτες - εκ των οποίων κάποιοι υπό δοκιμή - και πολλά κενά στο ρόστερ και συνεχίστηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, με την υψηλή θερμοκρασία να μην αποτελεί σύμμαχο για την προσπάθεια του Κώστα Κλάδη και των παικτών του.


Χθες στην προπόνηση συμμετείχε και ο γκολκίπερ Θανάσης Κωνσταντινόπουλος που πέρυσι ήταν στην Δόξα Νέας Μανωλάδας και είχε αγωνιστεί στα μισά περίπου παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής κάποιων παικτών της περσινής ομάδας, όπως οι Ηλιόπουλος, Μούζος, Χάριτος και Νιφορόπουλος. Ειδικά για τον τελευταίο οι ελπίδες παραμονής είναι ελάχιστες.
Μεταγραφικά, διοίκηση και Κλάδης δηλώνουν πως το επόμενο διάστημα θα φέρουν στην ομάδα κάποιους παίκτες με εμπειρίες από Β' και Γ' εθνική οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο το φτωχό σήμερα ρόστερ. Συνολικά πάντως, οι Μεσσήνιοι παραδέχονται πως φέτος θα πάνε με περιορισμένο μπάτζετ, περισσότερους ντόπιους παίκτες από άλλες χρονιές και φυσικά χαμηλούς τόνους…