Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 18:38

ΕΡΑΝΗ: Το βάρος των επαφών στην απόκτηση στόπερ

Γράφτηκε από τον

Στην απόκτηση ενός αμυντικού (στόπερ) κινείται αυτή την περίοδο η Εράνη, χωρίς να μένουν πίσω και οι επαφές με άλλους μεταγραφικούς στόχους.


Η Φιλιατρινή ομάδα έχει ως βασικό της στόχο την επιστροφή στην Α' τοπική και για το λόγο αυτό οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Λίτσα, θέλουν μέσα από σωστές κινήσεις και προγραμματισμό να κτίσουν μια ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει αυτό το στόχο.
Έτσι έχουν προχωρήσει οι επαφές για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, όπου το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην απόκτηση όπως προαναφέραμε ενός στόπερ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζουν και περιπτώσεις άλλων παικτών. Ηδη έχουν προχωρήσει οι επαφές με διαφόρους παίκτες, που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους και οι υποθέσεις τους είναι σε καλό δρόμο.
Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Αντώνης και Γιάννης Καλογερόπουλος και Γιάννης Βενετσανάκος, ενώ έχουν επιστρέψει και αρκετοί Φιλιατρινοί παίκτες που δεν ήταν στο ρόστερ της ομάδας την τελευταία σεζόν (Καραχάλιος, Σταθόπουλος, Αλεξανδρόπουλος κ.α.).