Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2015 19:29

O Ολυμπιακός κατήγγειλε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στην UEFA!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ελληνικός... εμφύλιος είχε ένα νέο επεισόδιο σήμερα στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τελικά η υπόθεση στην UEFA δεν ήταν… εκδίκαση, αλλά meeting παροχής στοιχείων. Ο χαρακτηρισμός αυτός δόθηκε από την ίδια την υπερκείμενη ομοσπονδία μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, και όπως βγαίνει από πλευράς των νταμπλούχων Ελλάδας, αναφέρουν πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν έδωσαν κανένα νέο στοιχείο που να μην το έχει παρουσιάσει ήδη ο Ολυμπιακός. Συνεπώς, από την πλευρά των Πειραιωτών δεν υπήρξε παροχή εξηγήσεων, αφού η πειθαρχική επιτροπή της UEFA έχει ήδη αποφασίσει και δεν συντρέχει λόγος επανεξέτασης για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας.

Αυτό που σημείωναν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων, είναι πως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός δεν υιοθέτησαν καμία καταγγελία κατά του Ολυμπιακού ενώπιον των ανθρώπων της UEFA, ενώ ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση και προχώρησε σε καταγγελίες σε βάρος των Θεσσαλονικέων και του τριφυλλιού.

 

Οι Πειραιώτες τους κατήγγειλαν για δυσφήμιση του αθλήματος και παραβίαση του κανονισμού του Champions League, καθώς υποστήριξαν πως όσα κάνουν δεν έχουν καμία ουσία, ούτε στηρίζονται σε στοιχεία ή γεγονότα, αλλά γίνονται μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς.

 

Τέλος, να σημειωθεί πως όπως διαρρέεται, στην UEFA υπάρχει έντονος εκνευρισμός για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την κίνηση που έχει κάνει να προσφύγει ήδη στο CAS, για μια υπόθεση που συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη…

 

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ