Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 13:44

Πλήρης απογοήτευση ο Ολυμπιακός στο φιλικό 0-0 με την Αντάλιασπορ!

Γράφτηκε από τον
Πλήρης απογοήτευση ο Ολυμπιακός στο φιλικό 0-0 με την Αντάλιασπορ!

Αν ο Μάρκο Σίλβα είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα κόψει από το ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι σίγουρο πως η χθεσινή πολύ κακή εικόνα της ομάδας του στο 0-0 με την αδύναμη Αντάλιασπορ απλά επιβεβαίωσε τις αποφάσεις του.



Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν λογίζονται ως πρώτης γραμμής ή τουλάχιστον δεν έχουν καταφέρει ακόμη να μπουν σε αυτήν την κατηγορία βάζοντας στο πρώτο ημίχρονο ενδεκάδα ανάλογη, όμως είδε την ομάδα του να κάνει τη χειρότερή της έως τώρα εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε και τίποτα ιδιαίτερο να επιδείξει. Στην επανάληψη ο Σίλβα χρησιμοποίησε αρκετούς βασικούς όπως οι Τσόρι, Φορτούνης, Πάρντο, Χάρα, όμως και πάλι πέραν απο δύο καλές στιγμές, η καλύτερη στο 69' με σουτ απο κοντά του Πάρντο που πέρασε μόλις άουτ, και ένα καλό δεκάλεπτο δεν είδε τίποτα από αυτά που θα περίμενε.

Σαφέστατα μιλάμε για φιλικά ματς, όμως η εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτική με ελάχιστα θετικά στοιχεία, όπως η συμμετοχή σε όλο το 90λεπτο του Καπίνο που είχε καλή παρουσία, το ντεμπούτο του νεαρού Νικολάου ως αριστερό μπακ αλλά και η πρώτη παρουσία του Μπενίτες που μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς πάντως να μπορέσει να κάνει κάτι. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θέλει ποιοτική ενίσχυση και τη θέλει άμεσα.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ - ΤΣΟΡΙ

Με καθαρό 4-2-3-1 έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός με τον Σίλβα να έχει και πάλι βασικό τον Ζντιέλαρ ως αμυντικό χαφ και τον Κασάμι δίπλα του. Ντουρμάζ και Ντοσεβί έπαιξαν στα άκρα χωρίς να μπορέσουν να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο, ενώ ο Ολαϊτάν που έπαιξε ως επιθετικός παρότι το πάλεψε δεν μπόρεσε να είναι αποτελεσματικός. Ο Σίλβα δεν είδε την καλή κυκλοφορία που ψάχνει, είδε πολλά λάθη και μια ομάδα χωρίς ρυθμό.

Στην επανάληψη έβαλε για πρώτη φορά μαζί τους Φορτούνη και Τσόρι στον άξονα, με τον Ελληνα άσο να ξεκινάει δίπλα από τον Μπουχαλάκη και να καταλήγει δίπλα στον Τσόρι με το 4-2-3-1 να μετατρέπεται συνεχώς σε 4-1-4-1 με τον Μπουχαλάκη ως αμυντικό χαφ. Ο Πάρντο από την άλλη έπαιξε αρχικά στην επανάληψη ως αριστερό εξτρέμ και στη συνέχεια δεξιά και εκτός από λίγες καλές κινήσεις δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει από την τουλάχιστον μετριότητα των συμπαικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγή: sentragoal.gr