Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 14:33

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Ανανέωσαν Κορμπής και Αποστολίδης

Γράφτηκε από τον

Στην Α.Ε. Αβίας θα αγωνίζονται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 28χρονος επιθετικός Δημήτρης Κορμπής (φωτό δεξιά) και ο 22χρονος μέσος Δημήτρης Αποστολίδης.


Οι δύο ποδοσφαιριστές έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην αξιόλογη πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα τη χρονιά που πέρασε ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην Α1 τοπική.
Και οι δύο αγωνίστηκαν και στα 22 παιχνίδια, με τον Κορμπή να σημειώνει 10 γκολ, ενώ και ο Αποστολίδης έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα.
Από τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν στην ομάδα τη χρονιά που πέρασε όλοι οι έχουν ανανεώσει και οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών.

Ετοιμάζονται για το πανηγύρι

Αυτή την περίοδο, τα αγωνιστικά θέματα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς τον πρώτο λόγο έχει το πανηγύρι. Η ομάδα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει το Σάββατο 1η Αυγούστου πανηγύρι στο χωριό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου του Κάμπου. Πρόκειται για μία από τις εκδηλώσεις της Α.Ε. Αβίας, που διοργανώνει με σκοπό να συγκεντρώσει έσοδα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της αγωνιστικής περιόδου.