Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 14:14

ΑΕ Σπάρτης: Άξιζε τον κόπο η καθυστέρηση...

Γράφτηκε από τον

Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις που ταλάνισαν την Ελλάδα να είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως αυτές που θα ακολουθήσουν για την ΑΕ Σπάρτης, μόνο ευχάριστες θα είναι για τους οπαδούς της ομάδας.



Ήδη, οι αποφάσεις για τον καθορισμό του μπάτζετ έχουν ληφθεί και σε πρώτη φάση αυτό θα ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ, με σαφή στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα καταφέρει με το καλημέρα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του πλάνου που έχει καταστρώσει η διοίκηση, ώστε να ξεκινήσει και η ενίσχυση της Σπάρτης σε αγωνιστικό επίπεδο και η οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της πρόκλησης που έχει να αντιμετωπίσει.

Τα νέα θα είναι εξαιρετικά ευχάριστα για το φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης, που αναμένει τις εξελίξεις και δικαιολογημένα αγωνιά, αφού υπήρξε η καθυστέρηση λόγω των πολιτικοοικονομικών εξελίξεων των προηγούμενων ημερών.

Άπαντες θα διαπιστώσουν ότι η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί θα βγει σε καλό της ομάδας...

Πηγή: dokari.gr