Σάββατο, 25 Ιούλιος 2015 19:13

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Ανανέωσε ο Καντερές, επαφή με Παπανικολόπουλο

Γράφτηκε από τον

Επαφές με τους ποδοσφαιριστές για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού έχουν αρχίσει στο Ασπρόχωμα.


Από το υπάρχον υλικό, ο τερματοφύλακας Κώστας Καντερές ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, όπως έχουν κάνει οι περισσότεροι παίκτες.
Σε ότι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι, έχουν γίνει συζητήσεις για την απόκτηση του αμυντικού Παναγιώτη Παπανικολόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν στο Νέο Αρι. Με άλλες κινήσεις από το μεταγραφικό παζάρι δεν υπάρχει για την ώρα κάποια εξέλιξη.
Οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Βουτσά έχουν αποφασίσει να μπει και νέο αίμα στην ομάδα, με την προσθήκη 4 παικτών, που είχαν δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ και κάποια παιδιά που θα προωθηθούν από την παιδική ομάδα.
Σε ότι αφορά αποχωρήσεις δεν αναμένεται να υπάρξουν πολλές, αφού στόχος είναι να μείνουν όλα τα παιδιά. Σίγουρα θα αποχωρήσει ο Χρήστος Πολίτης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάει σε ομάδα της Αθήνας, ενώ θα πρέπει να υπηρετήσει και τη στρατιωτική του θητεία. Ακόμη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορεί να ακολουθήσει τον αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας ο Αλέξανδρος Καραχάλιος.
Όσο για την προετοιμασία αποφασίστηκε να ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Αυγούστου.