Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 13:23

ΕΡΑΝΗ: Απέκτησε τον Ανδρεόπουλο, στο τεχνικό τιμ ο Χρονόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της συνέχισε χθες η Εράνη, που γνωστοποίησε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.


Συγκεκριμένα μετά τον τερματοφύλακα Κώστα Στασινόπουλο, που από προχθές εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας και χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία μαζί του, η διοίκηση γνωστοποίησε την απόκτηση του αμυντικού μέσου Παναγιώτης Ανδρεόπουλου, που αγωνιζόταν σε ομάδα Α' τοπικής της Ρόδου. Ο Παναγιώτης είναι αδερφός του Γιώργου Ανδρεόπουλου, που επί σειρά ετών είχε αγωνιστεί στη φιλιατρινή ομάδα.
Η ενίσχυση του ρόστερ θα συνεχιστεί, καθώς οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους είναι σε εξέλιξη και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση.
Εκτός από το έμψυχο υλικό, η διοίκηση γνωστοποίησε χθες ότι νέο μέλος στο προπονητικό τιμ της ομάδας θα είναι ο Στασινός Χρονόπουλος. Την περσινή σεζόν ο κ. Χρονόπουλος ήταν προπονητής στην Α.Ε. Γαργαλιάνων και πλέον θα είναι συνεργάτης του προπονητή Δημήτρη Λίτσα.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνία έναρξης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανόν να αρχίσει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου.