Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 08:30

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πρώτη χθες για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πρώτη χθες για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο

Με στόχους να είναι ανταγωνιστική ομάδα, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει σε μια από τις καλές θέσεις της βαθμολογίας, ο Πανθουριακός ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική χρονιά.


Η επίσημη "πρώτη" πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, παρουσία του προέδρου της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλου και των συνεργατών του στη διοίκηση Χρήστου Κουδούνη, Βασίλη Μουλιάτου, Γιάννη Μαρινόπουλου, καθώς και οι προπονητές των ομάδων της ακαδημίας Παναγιώτης Δρούγας και Βαγγέλης Κουρεντζής.
Η ομάδα της Θουρίας που επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας μετά από 8 χρόνια, είναι η πρώτη από όλες τις υπόλοιπες της Α' τοπικής, αλλά και των υπόλοιπων τοπικών κατηγοριών, που ξεκίνησε την προετοιμασία της.
Στόχος της είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να είναι ανταγωνιστική και να καταφέρει να πλασαριστεί σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α' κατηγορίας, όπως σημείωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Αγαθοκλής Χριστόπουλος και ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος σε δηλώσεις τους στο "Notosport".
Ο κ. Χριστόπουλος μας είπε: «Καλή αρχή με υγεία και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Στόχος της ομάδας μας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει σε μια θέση όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία».
Ο προπονητής κ. Αργυρόπουλος, που θα βρίσκεται φέτος για 2η σερί χρονιά στην τεχνική ηγεσία του Πανθουριακού, δήλωσε: «Τελειώσαμε μια εξαιρετική χρονιά πέρσι, η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Α1 και μετά από αρκετά χρόνια συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Ο κύριος στόχος ήταν να διατηρήσουμε το βασικό κορμό της ομάδας, όπως και επιτεύχθηκε ο στόχος αυτός. Μέχρι στιγμής πραγματοποιήσαμε 4-5 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ μας. Αγωνιστικά στόχος είναι η ομάδα μας να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να είναι ανταγωνιστική και να καταφέρει στο τέλος του πρωταθλήματος να πλασαριστεί σε μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του θα είναι για άλλη μια χρονιά δίπλα μας και θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
Στη χθεσινή πρώτη έδωσαν το "παρών" οι Νίκος Μουλιάτος, Γιώργος Μουλιάτος, Σπύρος Πιχιγιόνι, Παναγιώτης Γαλέας, Γιώργος Δωδέκατος, Νίκος Βιδάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Στέλιος Ηλιόπουλος, Βαγγέλης Σεφεράσι, Βαγγέλης Κουρεντζής, Θεόδωρος Αναστασόπουλος, Νίκος Ξανθάκης (παλιοί), Κώστας Αναγνωστόπουλος, Θέμις Καράμπελας, Τζανέτος Κατσαρέας, Κώστας Βασιλόπουλος, Αλμπερ Σεφεράσι, Βασίλης Βασιλόπουλος, Πασχάλης Παντσιώτης (νέοι) και ο νεαρός υπό δομική Κώστας Κοσμόπουλος.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Περικλής Χαρμπίλας, ο οποίος προέρχεται από τον Πάμισο, ενώ στην προπόνηση έδωσε το "παρών" και ο τερματοφύλακας Κώστας Βασιλόπουλος, που αγωνιζόταν στην Ομόνοια και είχε συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Χριστόπουλο για το ενδεχόμενο να ενταχθεί στον Πανθουριακό. Το θέμα με τον Βασιλόπουλο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.