Κυριακή, 26 Ιούλιος 2015 22:13

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κλείνουν φορ και γκολκίπερ, φουλάρουν για μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη την προετοιμασία της με ένα ρόστερ 17-18 παικτών αποτελούμενο από νεαρούς παίκτες και κάποιους, επίσης νεαρούς, υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.


Το Σάββατο μάλιστα προστέθηκαν τέσσερις ακόμη νεαροί παίκτες στην προπόνηση, οι Παλιατσέας, Πουλουπάτης και Καραχάλιος του Αίαντα Καλαμάτας και ο Δημήτρης Φελέκης από την Αθήνα.
Διοίκηση και Κώστας Κλάδης δηλώνουν πως θα δουν και άλλους ακόμη νεαρούς παίκτες το επόμενο διάστημα αφού ο ένας από τους στόχους τους είναι να προσθέσουν στο ρόστερ νεαρά παιδιά που θα είναι σε θέση να προσφέρουν στο μέλλον αλλά και ενισχύσουν το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα.
Ο άλλος στόχος είναι βέβαια να στελεχωθεί η ομάδα με έμπειρους παίκτες που θα ενισχύσουν το αδύναμο σήμερα ρόστερ και να δώσουν στην Καλαμάτα την δυνατότητα να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Έτσι πρόθεση είναι να αποκτηθούν δέκα έμπειροι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από Β' και Γ' εθνική και ήδη η διοίκηση με τον Κλάδη έχουν έρθει σε επαφή με πολλούς ποδοσφαιριστές.
Οι «μελανόλευκοι» μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τερματοφύλακα και σέντερ φορ και όπως λένε από μεθαύριο Τρίτη θα αρχίσουν οι μεταγραφικές ανακοινώσεις που θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας με στόχο να προστεθούν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ. Βασικό ζητούμενο να μην γίνουν βιαστικές επιλογές και οι κινήσεις να είναι όσο το δυνατό πιο εύστοχες αφού η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν επιτρέπει λάθη.