Κυριακή, 26 Ιούλιος 2015 22:08

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε δανεικό τον γκολκίπερ Τάσο Κωνσταντακόπουλο από την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Ενίσχυση στα γκολπόστ είχαμε σήμερα για τον Πάμισο ο οποίος απέκτησε δανεικό από την Καλαμάτα για ένα χρόνο τον Μεσσήνιο γκολκίπερ Τάσο Κωνσταντακόπουλο.

Μάλιστα η διοίκηση των «πράσινων» ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Ράλλη για την άψογη συνεργασία που είχαν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη.
Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη ο Πάμισος ανανέωσε και την παραμονή του ικανού μέσο Χρήστο Τρίψα, ενώ μεταγραφικά έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στην απόκτηση 11 ποδοσφαιριστών, που είναι οι Κωνσταντακόπουλος, Σπανός, Γεωργιόπουλος, Τζανετέας, Μπερερής, Ανδρέου, Τουρλίδας, Κορομηλάς, Τσώνης, Μπαλαλάς και Γρηγορόπουλος.
Από εκεί και πέρα την Τετάρτη θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Πάμισος, με το πρώτο ραντεβού διοίκησης, Αντώνη Μαυρέα και παικτών να έχει προγραμματιστεί στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης.
Οι «πράσινοι» λοιπόν τα επόμενα 24ωρα θα προσπαθήσουν να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ τους ώστε να ξεκινήσουν όσο το δυνατό πιο δυνατοί την προετοιμασία τους την Τετάρτη.