Δευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 21:27

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Η ομάδα θα φτιαχτεί όπως πρέπει", βεβαιότητα για άμεση ενίσχυση

Γράφτηκε από τον

Μια εβδομάδα προετοιμασίας κλείνει αύριο η Καλαμάτα με το ρόστερ πάντως να παραμένει αρκετά αδύναμο αφού στην διάθεση του Κώστα Κλάδη είναι 17-18 παίκτες, εκ των οποίων αρκετοί νεαροί και υπό δοκιμή.


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει μια καθυστέρηση, ωστόσο οι «μελανόλευκοι» παρουσιάζονται καθησυχαστικοί τονίζοντας ότι υπάρχει χρόνος για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις και επικαλούνται το γεγονός ότι σχεδόν το σύνολο των αντιπάλων τους είναι σε χειρότερο επίπεδο και δεν έχουν μπει καν στο γήπεδο.
Διοίκηση και Κλάδης είναι σε επαφή με πολλούς παίκτες και όπως τονίζουν εντός της εβδομάδας θα γίνουν οι πρώτες μεταγραφές έμπειρων παικτών που θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ. Συνολικά οι Μεσσήνιοι θέλουν περίπου 10 παίκτες επιπέδου Β' - Γ' εθνικής και όπως λένε χαρακτηριστικά η "ομάδα θα φτιαχτεί όπως πρέπει", εν όψει του πρωταθλήματος.
Τις προσεχείς μέρες λοιπόν αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις στην "Μαύρη Θύελλα". Στο μεταξύ από σήμερα ανέλαβε ξανά καθήκοντα γυμναστή ο Ευτύχης Τασσιόπουλος (ήταν εκτός Μεσσηνίας τις προηγούμενες μέρες) ο οποίος θα είναι και φέτος στο τεχνικό τιμ της Καλαμάτας.