Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 21:31

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με υψηλές βλέψεις άρχισε την προετοιμασία

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με υψηλές βλέψεις άρχισε την προετοιμασία

Για λογαριασμό του Τσικλητήρα Πύλου θα σκοράρει τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Μικελάτος. Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση του φιλόδοξου συλλόγου και ενισχύει αισθητά τη γραμμή κρούσης.

Ο Μικελάτος αγωνιζόταν πέρυσι στο πρώτο εξάμηνο στην Αχαϊκή και εν συνεχεία στη Φλόγα , ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Εράνης και της Κυπαρισσίας.
Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί ακόμα σε Δόξα Μανωλάδας, Παναχαϊκή, Διαγόρα Βραχνέικων.
Πρόκειται για επιθετικό που κάνει τη διαφορά και η απόκτησή του θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον Τσικλητήρα, μιας και ο παίκτης βρισκόταν στο στόχαστρο ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο  Μικελάτος έδωσε σήμερα το "παρών" στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Πύλου.  Οπως επίσης και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα: Τσάτσος (από Καλαμάτα), Μπίζος (από Μανωλάδα), Σίνος από Δώριο και ο Τσώνης που επέστρεψε από το Χανδριναϊκό.
Οι παραπάνω κινήσεις φανερώνουν ότι ο Τσικλητήρας θέτει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, ενώ παράλληλα θέλει να κατακτήσει ξανά και το κύπελλο Μεσσηνίας!
"Οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι", λέει ο αντιπρόεδρος του Τσικλητήρα Τάσος Καραλής.

Και Ανταλής - Κακαλέτρης,
βοηθός ο Παλαμάρας

Η μεταγραφική ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ για τον Τσικλητήρα, μιας και στην πρώτη προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Μεθώνης (λόγω επανασποράς του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Πύλου), συμμετείχαν και οι Δημήτρης Ανταλής και Κώστας Κακαλέτρης. Ο πρώτος είναι 21 ετών, αριστερό μπακ και έπαιζε μέχρι πρότινος στον Αστέρα Περάματος, ενώ ο Κακαλέτρης είναι γκολκίπερ 18 ετών.
Αμφότεροι αναμένεται να φορέσουν τη φανέλα του Τσικλητήρα, ο οποίος ενισχύει και το τεχνικό τιμ. Και αυτό γιατί σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Κώστα Παλαμάρα, ο οποίος θα είναι βοηθός του προπονητή Νίκου Κακαλέτρη.
Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις μέχρι τις 20 Αυγούστου θα γίνονται στη Μεθώνη λόγω εργασιών στη φυσική έδρα της ομάδας.