Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 08:48

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με πολλά νέα πρόσωπα ξεκινά σήμερα προετοιμασία

Γράφτηκε από τον

Μια νέα σεζόν ξεκινά σήμερα για τον Πάμισο, ο οποίος προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του αυτό το καλοκαίρι, ενώ άλλαξε και τη… συνταγή στον πάγκο.


Το ραντεβού για την πρώτη προπόνηση της σεζόν έχει δοθεί για τις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, ενώ θα γίνει και Αγιασμός. Τα νέα πρόσωπα στη σημερινή "πρώτη" θα  είναι οι Κωνσταντακόπουλος, Ανδρέου, Κορομηλάς, Μπερερής, Κατσμπαρδέας, Τζανετέας Σπανός, Μπαλαλάς, Τσώνης, Τουρλίδας Α. Γεωργιόπουλος,  Γρηγορόπουλος (επέστρεψε από Σπερχογεία) Φ. Γεωργιόπουλος και Πιτσιλής. Ο τελευταίος αποκτήθηκε χθες από την ΑΕΚ Καλαμάτας ( μέσος), αλλά δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Παμίσου.
Από πέρυσι συνεχίζουν οι έμπειροι Φιλόπουλος, Μωράκης, Χελάς και Χρ. Τρίψας, καθώς και οι Σταματόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μεμμά, Ρούτσης και Μουλαβασίλης. 
Στον πάγκο θα είναι, ως γνωστόν, ο Αντώνης Μαυρέας έχοντας συνεργάτη τον Αντώνη Παπαγιαννόπουλο.  Ο νέος προπονητής του Παμίσου τονίζει ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει ότι δεν μπόρεσε φέτος.  Την κατάκτηση δηλαδή του τίτλου στην Α' τοπική και εν συνεχεία την άνοδο στη Γ' εθνική.
Ακόμα δηλώνει ότι θα γίνουν 3-4 προσθήκες μεσοεπιθετικών παικτών ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.
Με άλλα λόγια η ομάδα της Μεσσήνης θα είναι τελείως διαφορετική σε πρόσωπα και φιλοσοφία τη νέα σεζόν.