Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 08:46

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πλώρη για τίτλο και άνοδο στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Πλώρη για τίτλο και άνοδο στη Γ' εθνική

Με πάρα πολλά νέα πρόσωπα, αλλά με τους ίδιους υψηλούς στόχους,  ξεκίνησε χθες ο Πάμισος την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης βάζει πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου και εν συνεχεία την άνοδο στη Γ' εθνική, έχοντας στο τιμόνι τον Αντώνη Μαυρέα.
"Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε. Η ομάδα χτίστηκε από την αρχή, χωρίς να είναι δική μας ευθύνη και το λέω αυτό για τα παιδιά που έφυγαν. Δεν φοβάμαι κάτι και πιστεύω ότι ο Πάμισος θα πάρει στο τέλος αυτό που αξίζει', τόνισε ο νέος τεχνικός του Παμίσου που θα έχει συνεργάτη του τον Αντώνη Παπαγιαννόπουλο.
Η πρώτη προπόνηση της σεζόν έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και αφού νωρίτερα τελέστηκε Αγιασμός από τον πάτερ Παναγιώτη που ως φίλαθλος καυτηρίασε με το… δικό του τρόπο τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το δικό τους μήνυμα έστειλαν στους παίκτες και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος.
Ο κ. Οικονομίδης ευχήθηκε μάλιστα του χρόνου τέτοια μέρα ο Πάμισος να ξεκινά προετοιμασία για τη Γ' εθνική, ενώ ο κ. Γεωργόπουλος είπε στους παίκτες του Παμίσου να είναι υπερήφανοι που φοράνε τη φανέλα του. Ο κ. Τσώνης ζήτησε κατ' ιδίαν συνάντηση με τους παίκτες, αλλά δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα είναι δίπλα τους.

Το πέναλτι του… δημάρχου

Ως είθισται εκτέλεσε και το πρώτο πέναλτι της προπόνησης, βρίσκοντας στόχο με τη… δεύτερη (άουτ η πρώτη εκτέλεση), έχοντας κάτω από τα γκολποστ τον νεοαποκτηθέντα Ανδρέου.
Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας ήταν από τα πολλά νέα πρόσωπα της πρεμιέρας, μιας και ο Πάμισος προχώρησε αυτό το καλοκαίρι σε διψήφιο αριθμό παικτών.
Από πέρυσι συνεχίζουν οι έμπειροι Φιλόπουλος, Μωράκης, Χελάς και Χρ. Τρίψας, καθώς και οι Σταματόπουλος, Μεμμά, Ρούτσης και Μουλαβασίλης, ενώ επέστρεψε ο Γρηγορόπουλος. Από την  "πρώτη" του Παμίσου απουσίαζε  απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πρόεδρος Δημήτρης Αντωνόπουλος, αλλά ήταν τα περισσότερα μέλη της διοίκησης, αλλά και εκπρόσωποι της Ακαδημίας Παμίσο και του Ολυμπιακού Ανάληψης. Να σημειωθεί ότι βρέθηκαν και πολλά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ

Το ρόστερ

Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Πατρίκ Ανδρέου, Φώτης Γρηγορόπουλος, Θεόδωρος Κατσιβαρδέας, Δημήτρης Μπερερής, Δημήτρης Φιλόπουλος, Γιάννης Τζανετέας, Απόστολος Κορομηλάς, Στέλιος Σπανός, Αγγελος Γεωργιόπουλος, Φώτης Γεωργιόπουλος, Αλέξανδρος Τσώνης, Γιάννης Μωράκης, Κώστας Μπαλαλάς, Χρήστος Τρίψας, Γιάννης Χελάς, Βασίλης Τουρλίδας, Αλέξανδρος Ρούτσης, Γιάννης Πιτσιλής, Βασίλης Μουλαβασίλης, Ραφαήλ Σταματόπουλος και  Φράνκο Μεμά. Θα δοκιμαστούν οι Χαραλαμπόπουλος και Μπομπότσι.

Περιμένει Τσουλάκο

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει πάντως ολοκληρωθεί, αφού ο Πάμισος περιμένει τον Σταύρο Τσουλάκο, ο οποίος αν δεν πάει σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, θα συνεχίσει στους Νησιώτες, οι οποίοι κινούνται και για την απόκτηση ενός ακόμα έμπειρου μεσοεπιθετικού με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.


Λίφτινγκ στο γήπεδο

Ο δήμαρχος Γ. Τσώνης δήλωσε χθες ότι το Στάδιο θα αλλάξει σύντομα όψη, αφού θα γίνει ανακαίνιση της κερκίδας (ίσως μπει και σκέπαστρο), των αποδυτηρίων, ενώ θα γίνουν εργασίες και σε άλλους χώρους (όπως τουαλέτες).