Σάββατο, 01 Αύγουστος 2015 14:31

Σεμινάριο προετοιμασίας στις 22-23 Αυγούστου για τους Μεσσήνιους διαιτητές ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σεμινάριο προετοιμασίας στις 22-23 Αυγούστου για τους Μεσσήνιους διαιτητές ποδοσφαίρου

Το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προετοιμασίας για τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της Μεσσηνίας.


Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνουν και γραπτές εξετάσεις στις οποίες θα πάρουν μέρος όλοι οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας.
Στη σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Λεωνίδας Οικονομίδης αναγράφονται όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να συγκεντρώσουν οι ενδιαφερόμενοι ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Δ. της ΕΠΣΜ, είναι η ακόλουθη:
«Στα πλαίσια της προετοιμασίας των Τοπικών διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο καθώς και γραπτές εξετάσεις το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015.
Όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο υποχρεωτικά θα υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι την 19 Αυγούστου 2015 προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, την οποία ή θα προσκομίσουν στα γραφεία της ΕΠΣ ή θα αποστείλουν στο ΦΑΞ: 2721028677.
Την  αίτηση μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΜ (πατώντας στο Link στο κάτω μέρος της σελίδας) ή να την προμηθευτούν από τα γραφεία της ΕΠΣΜ επί της οδού Σπετσών & Δαμοφώντος (4ος όροφος) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 08:00 – 15:00.
Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή των διαιτητών στα σεμινάρια πρέπει να προσκομίσουν κατά την προσέλευσή τους:
1. Οφθαλμολογική εξέταση με γνωμάτευση για την οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων.
2. Γνωμάτευση από παθολόγο για την κατάσταση της υγείας τους.
3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 καθώς και όσοι κατά την περίοδο αυτή απείχαν λόγω στράτευσης ή λόγω σπουδών.
Επίσης θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕΔ/ΕΠΣΜ καθώς και προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.
Οι παρατηρητές διαιτησίας πέραν της αίτησης που θα υποβάλλουν μέχρι 19 Αυγούστου 2015, κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να προσκομίσουν και το αντίγραφο ποινικού μητρώου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαιτητής ή παρατηρητής διαιτησίας που δεν θα συμμετάσχει στο σεμινάριο δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησής του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ