Τρίτη, 04 Αύγουστος 2015 14:02

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Επιστρέφει στην Α' τοπική με στόχο την παραμονή

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Επιστρέφει στην Α' τοπική με στόχο την παραμονή

Με στόχο την παραμονή στην Α' τοπική, ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ο Α.Ο. Φαραί.  Η καλαματιανή έκανε την πρώτη προπόνηση της σεζόν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης", υπό τις οδηγίες του Νίκου Γεωργακλή και του συνεργάτη του γυμναστή Δημήτρη Γκότση, που παράλληλα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής. 

Στην "πρώτη", όπου έγινε και αγιασμός, έδωσε ακόμα το "παρών" ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου διαιτητών Νίκος Κοσσάρης, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.
Ο Α.Ο. Φαραί, μετά την περσινή άνοδο επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και γι' αυτό το λόγο ενισχύθηκε στο θερινό παζάρι με 10 παίκτες  (Μαυροειδάκος, Σταματόπουλος, Μάνα, Βαμβακάς, Λικάι, Λίτο, Γκότσης, Μπούρδος, Β. Βαβαρούτσος και Κολυβάρης).
Εντός των ημερών θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ένας Σενεγαλέζος επιθετικός.
Στη χθεσινή πρώτη υπήρχαν πάντως πολλές. αλλά δικαιολογημένες απουσίες (Μιντιλίν, Παχής, Μούσα, Φιλανδριανός, Μάρης, Βαμβακάς, Μάνα, Μαυροειδάκος).
Οι παίκτες που έδωσαν το "παρών" ήταν οι Αντωνόπουλος, Καπακλής, Σταματόπουλος, Γκότσης, Βαβαρούτσος, Μπίτσικας, Λίτο, Μάτσικας, Σεριάτος, Τάλαρος, Σαμιώτης, Κολυβάρης, Σωτηρόπουλος, Ρισβάνης, Κουραμπάς και Σταθόπουλος.