Τρίτη, 04 Αύγουστος 2015 14:20

Νίκη για Άγιαξ, Over στη Νορβηγία

Γράφτηκε από τον
Νίκη για Άγιαξ, Over στη Νορβηγία

Δύο ενδιαφέρουσες επιλογές μας προσφέρουν οι σημερινοί επαναληπτικοί για τον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η τετράδα των σημερινών μας προτάσεων συμπληρώνεται με επιλογές από Εσθονία και Β' Σουηδίας.

 

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να πληροφορείστε όλες τις εξελίξεις γύρω από το στοίχημα Online, όπως προγνωστικά, αναλύσεις αγώνων και πτώση αποδόσεων.

Κυρίαρχος ο «Αίαντας»

Ξεκινάμε από την Ολλανδία, όπου πηγαίνουμε με τον «Άσσο» του Άγιαξ επί της Ραπίντ Βιέννης σε απόδοση 1.82. Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης δίνει στον Άγιαξ το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα, με τον «Αίαντα» να χάνει την ευκαιρία να φύγει με το διπλό και να είναι πολύ πιο άνετος στη σημερινή ρεβάνς. Πάντως, απόψε θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 50.000 οπαδούς του, προκειμένου να τον σπρώξουν στην πρόκριση. Το ολλανδικό πρωτάθλημα ξεκινάει το προσεχές σαββατοκύριακο (φιλοξενείται από την Άλκμααρ), οπότε όλη η προσοχή στο μεσοδιάστημα στράφηκε στο σημερινό ματς. Η Ραπίντ Βιέννης, από την πλευρά της, έχει σήμερα μία δύσκολη αποστολή, όμως πριν από έξι ημέρες έδειξε ότι δεν αποτελεί μία ομάδα που... πετάει εύκολα λευκή πετσέτα. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να υπολείπεται με 0-2 στο ημίχρονο, βρήκε τα ψυχικά και τα σωματικά αποθέματα για να φτάσει στην ισοφάριση, αγωνιζόμενη για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο. Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα, μετά και το σαββατιάτικο διπλό επί της Σάλτσμπουργκ. Με αυτόν τον τρόπο, οι πρωτευουσιάνοι έκαναν το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα είχαν κερδίσει με 3-0 τη Ριντ. Θεωρούμε ότι η «Άμστερναμ Αρίνα» θα σπρώξει τους παίκτες του Ντε Μπερ στη νίκη-πρόκριση.

Με τα γκολ στο Μόλντε

Παράλληλα, προτείνουμε το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση της Μόλντε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε απόδοση 2.17. Πιο εύκολα από ότι θα περίμενε ακόμη και η ίδια κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από την Κροατία, με την Μόλντε να έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Ντιναμό. Στόχος της, δεν είναι άλλος από το να τσεκάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ, έχοντας παράλληλα, την ψυχολογία με το μέρος της. Θα αγωνισθεί σήμερα... ξεκούραστη μιας και το παιχνίδι κόντρα στην Στρομσγκόντσετ για την 18η αγωνιστική του νορβηγικού πρωταθλήματος αναβλήθηκε, με την Μόλντε να προετοιμάζεται κατάλληλα για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της κόντρα στην Μόλντε, με την Ντιναμό να περιορίζεται στην ισοπαλία κόντρα στους Νορβηγούς (1-1) και καλείται πλέον να παίξει για τη νίκη αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση. Προηγήθηκε στο 18’ με τον Ενρίκεζ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καμαρά έκανε το 1-1. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Μασάντο στο 65’, ο οποίος κατά την διάρκεια της αλλαγής του δέχθηκε αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της Ντιναμό με αποτέλεσμα να απαντήσει με... χειρονομία και τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Παρά πάντως το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα η Ντιναμό ταξίδεψε στη Νορβηγία με πίστη για πρόκριση.

Προβάδισμα η Βάρναμο

Μετακινούμαστε στη Β' Σουηδίας, όπου επιλέγουμε τον «1 DNB» της Βάρναμο επί της Γιόνσεπινγκ σε απόδοση 2.73 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με ένα τοπικό ντέρμπι ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική στη Β' Σουηδίας. Η 12η Βάρναμο φιλοξενεί την πρωτοπόρο Γιόνσεπινγκ θέλοντας να αποδειχθεί «σκληρό καρύδι». Οι γηπεδούχοι καταφέρνουν και παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, με την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ντέγκερφορς (1-1) να δίνει τη σκυτάλη στην εντός έδρας νίκη επί της Ασιρίσκα. Βέβαια, η νίκη αυτή είναι η μοναδική στις τελευταίες 6 αγωνιστικές (1-1-4). Στο 2-0-2 το σερί στα τέσσερα τελευταία «εντός». Η Γιόνσεπινγκ, από την πλευρά της, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική φετινή πορεία της. Η εντός έδρας ήττα της 29ης Ιουνίου από τη Ντέγκεροφορς λειτούργησε αφυπνιστικά, καθώς συνοδεύθηκε από τα κολλητά διπλά επί των Λιουνγκσκίλε (1-2) και ΑΦΚ Γιουνάιτεντ (1-5). Στο 8-2-1 το σερί στις τελευταίες 11 αγωνιστικές. Πιστεύουμε, πάντως, ότι το σημαντικό στοιχείο σε αυτό το ματς είναι ότι πρόκειται για ντέρμπι και ότι οι γηπεδούχοι θα... βρουν τον τρόπο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δε χάνει η Τρανς Νάρβα

Τέλος, προτείνουμε το 1Χ της Τρανς Νάρβα επί της Λεβάντια Ταλίν (απόδοση 2.25) από το πρωτάθλημα Εσθονίας. Στην αγωνιστική ανωτερότητα της Νόμε Κάλιου υποτάχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Τρανς Νάρβα, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2. Δεν μπόρεσε να πιέσει για κάτι καλό την πρωτοπόρο γνωρίζοντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη της ήττα στο πρωτάθλημα. Έχει μείνει πλέον εκτός της πρώτης τριάδας, ενώ καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες, προκειμένου να αυξήσει ακόμη περισσότερο την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Παρνού η Λεβάντια διέσυρε με 0-5 την αντίπαλο της. Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Σούμποτιν στο 7' να ανοίγει το σκορ, ενώ η συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από εύκολη με τους Κινκ (31', 77'), Σούμποτιν (32') και Μαρίν (50') να διαμορφώνουν το τελικό σκορ. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 17ο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, με την Λεβάντια να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το ένστικτο της επιβίωσης θα λειτουργήσει για την Τρανς Νάρβα στο σημερινό παιχνίδι.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.