Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2015 20:52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρεμιέρα με πολλά νέα πρόσωπα

Γράφτηκε από τον

Με πολλά νέα πρόσωπα και αισιοδοξία ξεκίνησε σήμερα  ο Απόλλωνας την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής και το κύπελλο Μεσσηνίας. Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γρηγορόπουλου, που συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία για μία ακόμα χρονιά.


Ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου κάνει λόγο για νέο ξεκίνημα και ζητά πίστωση χρόνου, μιας και αποχώρησαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές αυτό το καλοκαίρι, όπως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάριος Μπιτσάνης. Γι' αυτό και η διοίκηση κινείται για τον αντικαταστάτη του και είναι σε επαφές με φορ εκτός Μεσσηνίας. Εκτός από το Μπιτσάνη, παρελθόν αποτελούν και οι , Β. Πανταζής, Φουρναράκος, Γεωργουδιός, Παναγιωτόπουλος, Κορδελάκος (δόθηκαν δανεικοί στη Δόξα), Δ. Γιακουμής (σταμάτησε το ποδόσφαιρο και είναι πλέον πρόεδρος της Σπερχογείας) και Μιχαλόπουλος,
Στον αντίποδα, τη φανέλα του Απόλλωνα θα φορούν τη νέα περίοδο οι Δ. Πανταζής, Π. Πανταζής, Κορομηλάς, Σκιάς, Ροβολής, Αγάστρας, Δ. και Στ. Τσουλάκος.
Το ρόστερ όμως δεν έχει κλείσει, αφού εκκρεμεί η απόκτηση έμπειρου επιθετικού και δύο ακόμα μεταγραφές, ώστε ο Απόλλωνας να είναι ξανά ανταγωνιστικός.
 Θυμίζουμε ότι πέρυσι, οι καλαματιανοί τερμάτισαν στην πρώτη 4άδα της Α' τοπικής και έφθασαν στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.
"Είναι ένα νέο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα. Θέλουμε πίστωση χρόνου για να προσαρμοστούν τα παιδιά στις απαιτήσεις της ομάδας. Πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα με βαρύ όνομα.  Εχει γίνει ανανέωση στο ρόστερ, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, αλλά υπάρχει αισιοδοξία. ότι θα πάμε καλά.
Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή και να φθάσουμε ψηλά και στο κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που είναι δίπλα μας και μα βοηθάει", δήλωσε στο "Ν" ο Γιώργος Γρηγορόπουλος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.