Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2015 09:05

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Παίρνει Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Γράφτηκε από τον

Τη φανέλα της Καλαμάτας προβάρει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Ο 26χρονος επιθετικός έφθασε χθες το βράδυ στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα από τη Θεσσαλονίκη και θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, ώστε να πέσουν οι υπογραφές.
Ο παίκτης παρακολούθησε μάλιστα και το τελευταίο μέρος της προπόνησης της "Μαύρης Θύελλας" στο Δημοτικό Στάδιο και λογικά από σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις.


Ο Παναγιωτόπουλος αγωνιζόταν πέρυσι στη Β' εθνική με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Εχει ξεκινήσει από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, παίζοντας ακόμα σε Θερμαϊκό, Αναγέννηση Αρτας, Τηλυκράτη Λευκάδας, στην Κύπρο και στον Εθνικό Φιλιππιάδας, όπου έκανε ένα πολύ παραγωγικό πρωτάθλημα με πολλά γκολ. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να βοηθήσει άμεσα στη Γ' εθνική, εφόσον βέβαια δεν προκύψει κάποια διαφορά στις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση.
Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ και η Καλαμάτα να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, που ξεκινά το Σεπτέμβριο.
Η "Μαύρη Θύελλα" κατέθεσε φυσικά αίτηση και δικαιολογητικά συμμετοχής, μιας και χθες ήταν η τελευταία μέρα, ενώ θα συμμετάσχει και στο κύπελλο Μεσσηνίας.

Φιλικό με Παναιτωλικό

Στις 21 ή 22 Αυγούστου η Καλαμάτα θα παίξει  εντός έδρας φιλικό ματς με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου θα αγωνιστεί κυρίως με παίκτες από την Κ20 και όσους επαγγελματίες μείνουν εκτός αποστολής από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.
Οπως και να 'χει  θα είναι ένα καλό τεστ. για τη "Μαύρη Θύελλα", που ψάχνει αντίπαλο από ομάδα Σούπερ Λίγκας (ίσως Αστέρας Τρίπολης) για ένα ακόμα φιλικό.